Compania Apa Brașov va da explicații municipalității – cine i-a tulburat apele...

Compania Apa Brașov va da explicații municipalității – cine i-a tulburat apele comunicării!!

0 107

Reprezentanţii Companiei Apa vor da explicaţii în Consiliul Local pentru comunicarea execrabilă pe tema potabilităţii apei cu ocazia inundaţiilor

Reprezentanţii Companiei Apa vor da explicaţii în Consiliul Local pentru comunicarea execrabilă pe tema potabilităţii apei cu ocazia inundaţiilor. La următoarea şedinţă a forului local oficialii companiei vor da socoteală pentru comunicatele confuze în 14-15 martie, din care braşovenii nu au înţeles dacă apa de la robinete este potabilă sau nu.
Municipalitatea este acţionar majoritar la Compania Apa, iar consilierii locali cer audit, după criza apei de la robinete, în urma ploilor de săptămâna trecută. Consilierii locali au mai spus că atunci când au făcut propuneri de reducere a preţului la apă, li s-a răspuns că acest lucru nu este posibil, pentru că s-au făcut investiții și modernizări ale rețelelor și echipamentelor.

Prin urmare, nu ar trebui să existe probleme legate de potabilitatea apei. Compania Apa a reuşit însă să stârnească panica printre braşoveni.
Primarul George Scripcaru a admis la plenul de ieri că este o problemă de comunicare la nivelul Companiei Apa, care nu au ştiut să gestioneze această situaţie de criză, care a fost evidentă.

Edilul şef a solicitat conducerii Companiei Apa explicații, iar raportul le-a fost transmis și consilierilor locali la şedinţa de ieri. Tot primarul a propus ca reprezentanţii Companiei Apa să fie invitaţi la următoarea şedinţă de plen să clarifice detaliile comunicării deplorabile.
În urma anunţurilor confuze ale Companiei Apa de săptămâna trecută, mii de braşoveni s-au grăbit să-şi facă rezerve de apă îmbuteliată, aşa cum recomandau, de altfel, şi comunicatele venite din partea companiei.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.