Competiție!? Nu prea! Senatorul Allen Coliban susține ideile de monopol ale...

Competiție!? Nu prea! Senatorul Allen Coliban susține ideile de monopol ale lui Scripcaru

0 74

Brașoveanul Allen Coliban ajuns senator USR – oficial contracandidatul lui Scripcaru la fotoliul de edilal municipiului Brașov – a declarat ieri într-o conferinţă de presă, că, va susţine din nou, la votul în plen privind OUG 51/2019, găsirea unor soluţii pentru ca nu doar la Braşov, ci şi în alte municipii, să poată să existe doar transport metropolitan. 
El a amintit că amendamentele depuse în acest sens au fost respinse în comisia senatorială de resort.
Coliban a mai arătat că amendamentele au fost respinse cu votul reprezentanţilor majorităţii parlamentare, singurii care au susţinut ideile monopoliste ale USR fiind cei de la UDMR.

Am susţinut amendamente care să ajute transportul metropolitan din Braşov, dar din păcate, acestea, în dezbaterea comisiei, nu au trecut. S-au prelungit (prin OUG 51-n.r.) licenţele actualilor operatori – şi în cel puţin în cazul judeţului Braşov ştim cum arată mijloacele de transport şi care sunt condiţiile şi cred că ne dorim o îmbunătăţire a acestora. În momentul în care am vorbit de transportul metropolitan, mi s-a spus de către reprezentanţii Ministerului Transporturilor că există nişte erori făcute de administraţia locală din Braşov, că atribuirile de contracte nu sunt făcute în condiţiile legii, sunt făcute în condiţiile unei legi abrogate (…) Luni, această lege va ajunge în plenul Senatului şi vreau să susţin necesitatea găsirii unor soluţii astfel încât să putem avea transport metropolitan, dar nu numai la Braşov, ci, aşa cum vedem în occident, oriunde în România. Sper să convingem, să transmitem acest semnal, că avem nevoie de transport metropolitan şi de legi care să-l permită”, a afirmat senatorul USR Coliban.

Vom reveni și cu alte opinii.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.