Concurs pentru o logo-siglă RAT

Concurs pentru o logo-siglă RAT

0 151

Regia Autonomă de Transport lansează o provocare tuturor braşovenilor care doresc să se implice în crearea unui nou logo al operatorului de transport de persoane din cel mai important oraş turistic al ţării. Imaginea care va fi declarată câştigătoare va fi vizibilă pe toate materialele legate de transportul public de persoane din Braşov

Regia Autonomă de Transport lansează o provocare tuturor braşovenilor care doresc să se implice în crearea unui nou logo al operatorului de transport de persoane din cel mai important oraş turistic al ţării.
Imaginea care va fi declarată câştigătoare va fi vizibilă pe toate materialele legate de transportul public de persoane din Braşov.
Creaţia trebuie să îndeplinească mai multe condiţii: să fie un element unitar şi recognoscibil, care să sublinieze faptul că RATBV S.A. este parte a comunităţii braşovene, să fie lizibilă, creativă şi relevantă.

Persoanele interesate pot afla informaţiile necesare despre Regulamentul de participare accesând site-ul web al RATBV S.A. la secţiunea „ INFORMAŢII UTILE – CAMPANII – CONTRIBUIE LA UN NOU INCEPUT PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC DIN BRAŞOV”.

Propunerile cu logo-urile RAT sunt aşteptate până pe data de 5 mai la adresa de e-mail marketing@ratbv.ro .

Vifor Rotar

COMENTARII