Concursul de poezie Andrei Mureşanu – versuri de calitate, tematică variată

Concursul de poezie Andrei Mureşanu – versuri de calitate, tematică variată

0 58

Ovidiu Savu – şef secţie Istorie şi Literatură Muzeul Casa Mureşenilor, spune că au fost 26 de participanţi din Braşov şi din ţară, două secţiuni - adulţi şi elevi /studenţi - două premii III, două premii II şi menţiuni acordate de Consiliul Judeţean

Natură, iubire, religie şi poezie patriotică au fost temele creaţiilor literare din Concursul de poezie Andrei Mureşanu.
Concursul a reuşit să atragă atenţia pasionaţilor de poezie de toate vârstele şi de toat6e gusturile.
Concursul de poezie Andrei Mureşanu, ajuns la cea de-a 15 a ediţie, şi-a premiat cei mai buni participanţi de anul acesta.

Ovidiu Savu – şef secţie Istorie şi Literatură Muzeul Casa Mureşenilor, spune că au fost 26 de participanţi din Braşov şi din ţară, două secţiuni – adulţi şi elevi /studenţi – două premii III, două premii II şi menţiuni acordate de Consiliul Judeţean.
Natură, iubire, poezie patriotică sa religioasă – temele au fost variate iar participanţii au intrat in concurs cu cate 3 poezii.

Potrivit lui Mircea Dorneanu – membru al juriului, poezia a fost de bună calitate, cu oarece străluciri.
Premiul II la secţiunea adulţi a fost obţinut de un economist cu pasiuni literare.

Nicoleta Drăgan a trimis un grupaj de 3 poeme cu tematică religioasă şi cu tema iubirii universale iar competiţia a fost pentru ea o provocare.
Şi la secţiunea adolescenţi concursul a fost disputat de liceenii braşoveni care şi-au trimis creaţiile literare în număr foarte mare.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.