Conflict pentru conducerea filialei? Sorin Susanu a contestat excluderea din PSD Braşov!

Conflict pentru conducerea filialei? Sorin Susanu a contestat excluderea din PSD Braşov!

0 130

Decizia a fost luată în urmă cu 2 săptămâni, în unanimitate de Biroul Permanent Municipal, care i-a imputat lui Susanu prejudicierea imaginii şi prestigiului partidului

Decizia a fost luată în urmă cu 2 săptămâni, în unanimitate de Biroul Permanent Municipal, care i-a imputat lui Susanu prejudicierea imaginii şi prestigiului partidului. Proaspătul exclus crede, însă, că la mijloc este dorinţa actualului preşedinte al PSD Braşov, Marius Dunca, de a elimina un potenţial adversar la şefia partidului.
Sorin Susanu spune că decizia de excludere nu a fost argumentată în niciun fel, drept pentru care o consideră „nestatutară şi incorectă”.

Pe surse, lui Susanu i se reproşează că ar fi furnizat informaţiile apărute în presa centrală privind discrepanţa dintre declaraţia de avere a lui Dunca şi stilul luxos de viaţă pe care îl afişează.

Sorin Susanu spune că acuzaţia „nu stă în picioare” şi a cerut partidului să fie chemat pentru a-şi susţine punctul de vedere. Cu această ocazie, se declară pregătit să dezvăluie „modul în care domnul Dunca a considerat să aibă o relaţie, atât de partid, cu membrii, cum sunt eu, cât şi instituţională”.

Şi fostul preşedinte al PSD Braşov, Constantin Niţă, l-a desfiinţat pe Dunca într-o postare la scurtă vreme după preluarea de către acesta din urmă a şefiei organizaţiei braşovene.
În perioada următoare este posibil să se decidă, în Comitetul Executiv Naţional al PSD, organizarea alegerilor în organizaţiile locale.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.