Contractul pentru construirea terminalului Aeroportului Braşov poate fi semnat azi

Contractul pentru construirea terminalului Aeroportului Braşov poate fi semnat azi

0 51

Se pare că astăzi se va semna contractul de lucrări pentru proiectatarea şi construirea terminalului Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav, spune  preşedintele Consilului Judeţean Braşov, Adrian Veştea.
Licitaţia pentru proiectarea şi construcţia terminalului aeroportului a fost lansată la finalul anului trecut, iar în 16 mai 2019 a fost stabilită oferta câştigătoare, depusă de SC Construcţii SA Sibiu, însă ofertantul clasat pe locul al doilea, respectiv Asocierea Bog’Art SRL – SC UTI Grup SA – SC UTI Facility Management SA a contestat rezultatul.

CNSC a decis reevaluarea dosarelor, iar după reanalizarea documentaţiilor, a desemnată câştigătoare oferta depusă de Asocierea Bog’Art SRL – SC UTI Grup SA – SC UTI Facility Management SA.
Și SC Construcţii SA a contestat în instanţă decizia CNSC şi, după trei amânări, Curtea de Apel Braşov a emis o sentinţă favorabilă administraţiei judeţene.
Pe lângă acţiunea în instanţă, SC Construcţii SA a solicitat CNSC să anuleze rezultatul reevaluării ofertelor, iar ieri Consiliul a emis o decizie prin care a respins contestaţia firmei sibiene.

Tot astăzi au fost anunţate încă două investiţii majore ale administraţiei judeţene.
Astfel, după ce procedurile de atribuire au fost încheiate – va fi semnat contractul pentru modernizarea drumului „de sub munte” şi pe cel pentru eficientizarea energetică a Unităţii de Asistenţă Medico-Socială de la Sânpetru.

I.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.