Corona Brașov și ACS Transilvania Brașov s-au asociat la handbal feminin

Corona Brașov și ACS Transilvania Brașov s-au asociat la handbal feminin

0 42

Potrivit protocolului de asociere semnat de cele două cluburi, la Campionatele Naționale de junioare I și II va fi o singură echipă, Corona Transilvania Brașov

Potrivit protocolului de asociere semnat de cele două cluburi, la Campionatele Naționale de junioare I și II va fi o singură echipă, Corona Transilvania Brașov.
În momentul în care sportivele vor trece de junioare III, vor fi preluate de Corona, unde vor face pasul către seniorat și către performanță. Oficialii de la Corona au ambiții mari: în maximum 3 ani, 80% din echipa de națională să fie alcătuită din junioare născute și crescute la Brașov.

Inițiativa fuziunii dintre cele două cluburi, pentru a face din Brașov polul handbalului juvenil feminin din România, i-a aparținut lui Marius Fetti, directorul ACS Transilvania Brașov, club în cadrul căruia activează o echipă campioană naţională.
Sincron Liviu Dragomir, președintele ACS Corona Brașov, este convins că, în colaborare cu conducerea ACS Transilvania Brașov, handbalul feminin de la Braşov va atinge în scurt timp performanţa la nivel naţional.

Corona și Transilvania vor lucra separat la partea de inițiere, iar în momentul în care sportivele vor depăşi stadiul de junioare III, vor fi preluate de Corona, unde se va face trecerea către seniorat și către performanță.

Echipa de junioare I va fi pregătită de Simona Gogârlă, care din 3 ianuarie este antrenoare a clubului Corona, și Vasile Curițeanu. La junioare II a rămas Mihaela Seifer. Oficialii celor două cluburi estimează că în vară echipa Corona Transilvania Brașov va fi înscrisă în Divizia A la handbal feminin.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.