CORONAVIRUSUL văzut prin vechea înțelepciune chineză și Tehnologia Keshe

CORONAVIRUSUL văzut prin vechea înțelepciune chineză și Tehnologia Keshe

5 39

Cineva oferă „copilului Corona” 4 aminoacizi pentru a începe explorarea mutantă pe această planetă albastră. Micul virus echipat cu înțelepciune înțelege cum să se ascundă, nu dorește să concureze cu nimic, pur și simplu învață și copiază abilitatea supraviețuitoare a omului. În timp ce se concentrează pentru a explora plămânii umani, el știe să se ascundă de detectare, cum să controleze temperatura, dar el nu are creier, cum de copiază oamenii? (observații: dar a spus domnul Keshe, că virusul are Suflet, are un Suflet, are un creier….)

Există un citat în Diamond Sutra (una din scrierile Budiste): Toate ființele vii, născute din ouă, pântece, umiditate sau prin transformare, cu sau fără formă, fie gânditoare sau fără gândire și nici gânditoare nici fără gânditoare, sunt toate conduse de mine către nirvana finală pentru oprirea reîncarnării.

Ființele vii, cum ar fi din ouă, din pântece, din umiditate sau prin transformare, forme vizibile și invizibile, cu atribute emoționale, etc., fiind ceva pe care lumea medicinii nu o poate cuprinde, este greu pentru oameni să înțeleagă ceea ce este așa-numitul „fără gânduri”, ceea ce este chiar ceea ce este Sari.
Virusul cu un singur lanț ARN, este chiar ființa vie „fără gândire.” 
ADN-ul este fizic, ARN-ul este emoțional. Având în vedere că coronavirusul este un singur lanț ARN, el va simți cum gândește și cum se simte gazda. 

• Dacă gazda are o gândire ciudată, el va urma să fie schimbător;
• Dacă gazda are personalitate profundă și calculată, el va urma să se camufleze;
• Dacă dorința gazdei este mică, el va avea avea o divizare lentă;
• Dacă dorința gazdei este puternică, el se va dezvolta bine.

Deci, vedem că virusul prezintă un comportament diferit de la o persoană la alta. Cineva face o boală ușoară, alții au una de durată lungă, în timp ce unii mor foarte curând, alții chiar nu au niciun sindrom. Unii oameni chiar pot evolua grație acestui virus.
Activitatea virusului nu se bazează pe condiția sănătoasă, ci pe condiția emoțională. Acesta este un teritoriu necunoscut al ființei umane.  

În scrierea lui Sun-Tse „Arta războiului”, el a spus: „Prima dată trebuie să ataci inamicul emoțional, apoi să mergi la castel pentru a-l cuceri”. Diferența dintre virus și germen este că germenii funcționează asupra orașelor fizice, în timp ce virușii lucrează asupra liderului trupelor inamice, odată ce poate controla emoția liderului, cât de rezistent este castelul nu mai reprezintă o problemă.

Virusul preia controlul asupra celulelor, începe să le lovească, începe să facă o revoluție, dar celulele corpului nostru sunt ființă vie „nici fără gândire” (consultați interpretarea autorului despre Sutra Diamantului), deci celulele sunt conduse de emoția Sufletului nostru. 

Dacă persoanele care se infectează au un fel de compasiune, ele îi permit virusului să rămână în corpul lor și-l lasî să se joace o perioadă și probabil că tusesc doar câteva zile, apoi se însănătoșesc și-și restabilesc sănătatea. În plus, virusul ar putea ajuta, plantând sămânța evoluției pentru a salva viața acestor oameni, dacă mediul se va schimba în viitor. 
Însă dacă oamenii nu sunt suficient de compătimitori, dețin o astfel de gândire precum: „dacă nu ești de partea mea, atunci ești inamicul meu”, atunci ele atrag mai multe trupe de celule albe pentru a face atac nediscriminatoriu, chiar și asupra propriilor celule. Finalul fiind nu doar distrugerea semințelor evolutiei ulterioare, ci chiar și a acestor oameni.

În univers, nu există risipă, cel care are mai mult dă celui care are mai puțin.

Vedem asta în curgerea gradientului energetic prin cele 8 elemente cer, râu, foc, tunet, vânt, apă, munte și pământ. Când spiritualitatea crește fizicalitatea se retrage, iar când spiritualitatea scade fizicalitatea devine prosperă.
Să sperăm că medicina Occidentală va putea comunica mai mult cu medicina Chineză, care are mai multe cunoștințe despre emoția oamenilor. Analizarea numărului morților, a numărului de boli grave, a secvenței de gene… etc. o astfel de cercetare nu vă poate ajuta să înțelegeți cum virusul crește și evoluează.

Lumea medicală continuă să ignore modul în care emoția umană interacționează cu virusul, doar pentru că emoția nu poate fi cuantificată, ceea ce înseamnă că nu reușesc să vadă karma și legătura cuantică din spatele tuturor acestor fenomene. 

Ființa umană trebuie să înțeleagă, că fiecare organ a ajuns să prindă contur cu ajutorul funcției virusului. Cu sute de milioane de ani în urmă, nu eram decât trilobiții în mare.
Odată cu apariția continentului, bărbatul în formă de pește avea dorința de a sta în picioare, de a se deplasa pe uscat. Deci, există un astfel de grup, cu lanțul ARN de pachet emoțional, ce a aterizat pe mal. Dtorită existenței lor, speciile de pe pământ devin diversificate.

𝘿𝙖𝙘𝙖̆ 𝙛𝙞𝙞𝙣𝙩̗𝙖 𝙪𝙢𝙖𝙣𝙖̆ 𝙙𝙤𝙧𝙚𝙨̗𝙩𝙚 𝙨𝙖̆ 𝙨𝙪𝙥𝙧𝙖𝙫𝙞𝙚𝙩̗𝙪𝙞𝙖𝙨𝙘𝙖̆ 𝙘𝙞𝙪𝙢𝙚𝙞 𝙖𝙘𝙚𝙨𝙩𝙪𝙞 𝙨𝙚𝙘𝙤𝙡, 𝙨𝙤𝙡𝙪𝙩̗𝙞𝙞𝙡𝙚 𝙨𝙪𝙣𝙩 𝙥𝙖𝙩𝙧𝙪, 𝙖𝙙𝙞𝙘𝙖̆ 𝙪𝙧𝙢𝙖̆𝙩𝙤𝙖𝙧𝙚𝙡𝙚:

(1) 𝙐𝙩𝙞𝙡𝙞𝙯𝙖𝙩̗𝙞 𝙖𝙥𝙖 𝙙𝙚 𝙂𝙖𝙣𝙨 𝙙𝙞𝙣 𝙕𝙞𝙣𝙘-𝘾𝙪𝙥𝙧𝙪 (𝙧𝙚𝙢𝙖𝙧𝙘𝙖̆; 𝙋𝙖𝙝𝙖𝙧𝙪𝙡 𝙑𝙞𝙚𝙩̗𝙞𝙞) 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖-𝙞 𝙧𝙚𝙙𝙪𝙘𝙚 𝙥𝙧𝙞𝙢𝙖 𝙙𝙖𝙩𝙖̆ 𝙖𝙢𝙚𝙣𝙞𝙣𝙩̗𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙡𝙚𝙩𝙖𝙡𝙖̆. Și/sau un agent de interferență din medicina Vestică și/sau usturoi, ghimbir și ceapă din medicina Chineză. Pot fi amestecate câteva aplicații cu apa de Gans. Cu dorința de a transforma proteina virusului pentru a fi absorbită de corpul uman.
(2) 𝘾𝙚𝙡𝙪𝙡𝙚𝙡𝙚 𝙞𝙣𝙛𝙚𝙘𝙩𝙖𝙩𝙚 𝙖𝙡𝙚 𝙘𝙤𝙧𝙥𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙙𝙚𝙫𝙞𝙣 𝙢𝙖𝙞 𝙥𝙪𝙩𝙚𝙧𝙣𝙞𝙘𝙚 𝙨̗𝙞 𝙚𝙡𝙚-𝙨̗𝙞 𝙛𝙪𝙧𝙣𝙞𝙯𝙚𝙖𝙯𝙖̆ 𝙚𝙣𝙚𝙧𝙜𝙞𝙖 𝙂𝙖𝙣𝙨-𝙪𝙧𝙞𝙡𝙤𝙧, 𝙞𝙖𝙧 𝙫𝙞𝙧𝙪𝙨𝙪𝙡 𝙨𝙚 𝙙𝙞𝙡𝙪𝙚𝙖𝙯𝙖̆.
Apa de Gans a fost reîncărcată după o astfel de interacțiune, pentru a ajunge la nivelul celulelor. Pe de altă parte, apa de Gans hrănește celulele, apa de Gans este ca o punte între virus și celulele normale ale corpului pentru a obține echilibru și armonie.
Medicina Occidentală folosește agenți de interferență care nu permit funcționarea ARN-ului viral, în timp ce medicina Chineză subliniază importanța alimentării Yang Qi (a energiei pozitive) pentru a preveni îmbolnăvirea. Produsele farmaceutice nu pot fi în pas cu viteza mutației virusului. Bazarea doar pe mască și costume de protecție este prea obositoare. Mâncarea usturoiului în fiecare zi, nu este de asemenea, un mod ideal de a o face. 𝙄̂𝙣𝙩𝙧𝙪𝙘𝙖̂𝙩 𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙪𝙣 𝙧𝙖̆𝙯𝙗𝙤𝙞 𝙡𝙖 𝙣𝙞𝙫𝙚𝙡 𝙣𝙖𝙣𝙤, soluția 𝙩𝙧𝙚𝙗𝙪𝙞𝙚 𝙚𝙡𝙖𝙗𝙤𝙧𝙖𝙩ă 𝙡𝙖 𝙣𝙞𝙫𝙚𝙡 𝙣𝙖𝙣𝙤.

(3) 𝘼𝙨̗𝙩𝙚𝙥𝙩𝙖𝙩̗𝙞 𝙢𝙪𝙩𝙖𝙩̗𝙞𝙖 𝙡𝙪𝙞 𝙨𝙖𝙘𝙧𝙖̆. Totul are părți opuse pentru a atrage sau respinge. Apa de Gans îi va face pe oameni să se înțeleagă cu virusul, capacitatea de a co-exista va crea comunicarea, transformând agonia în cooperare. Ființa umană preferă întotdeauna să distingă care este un dezastru natural, care este unul făcut de om pentru căuta un vinovat. 
Întrebarea mea este simplă: „Nu este omul parte a naturii?” De fiecare când este un tunet în cer, se resimte un tremur pe pământ, ceea ce reprezintă un schimb energetic de ordin înalt. Pentru că suntem între ele, emoția noastră va fi influențată.
Această ciumă a secolului reprezintă comunicarea dintre energia de ordin superioar și energia umană de ordin inferior. Cerul nu vorbește, dar pedepsește cumva copilul obraznic. Este nevoie de timp pentru a ne modifica propria emoție pentru a ne adapta la natura schimbătoare. Prosperitatea unei specii duce rapid la distrugerea altei specii.
Nu există nici-o formă de supremație în lanțul biologic. Sufletul trebuie să experimenteze într-o anumită formă cumva, și este o lege naturală ca atunci când cineva ia, tot acel cineva trebuie să și dea. Pentru a fi recunoscător pentru tot ce va fi plătit, evoluția omului poate fi realizată prin mutația sacră a virusului.   

(4) 𝙄̂𝙣 𝙘𝙤𝙢𝙗𝙞𝙣𝙖𝙩̗𝙞𝙚 𝙘𝙪 𝙩𝙚𝙝𝙣𝙤𝙡𝙤𝙜𝙞𝙖 𝙢𝙞𝙡𝙞𝙩𝙖𝙧𝙖̆ 𝙙𝙚 𝙛𝙖𝙗𝙧𝙞𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙖 𝙥𝙡𝙤𝙞𝙡𝙤𝙧, 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖 𝙖𝙙𝙪𝙘𝙚 „𝙥𝙡𝙤𝙖𝙞𝙚 𝙘𝙪 𝙜𝙖𝙣𝙨” 𝙥𝙚 𝙨𝙘𝙖𝙧𝙖̆ 𝙡𝙖𝙧𝙜𝙖̆, în sistemul de operare meteo la nivel mondial. Deși locuri diferite au munți și râuri diferite, ele au același soare și lună. (zicală orientală antică)  
Datorită comportamentului special al guvernului Chinez, această ciumă devine incontrolabilă și răspândită la nivel mondial, ceea ce este inevitabil, chiar dacă comportamentul său este corectat după aceea, virusul activ în celălalt colț al lumii încă va mai reveni.
Vine epoca de aur odată cu răspândirea virusului, conținutul virusului de pe sol devine din ce în ce mai mare, acesta infectează apa, aerul, mâncarea, metalul, fac ca această planetă să nu mai fie potrivită pentru viață.

Folosirea vaccinurilor pentru a consolida imunitatea corpului uman sau folosirea unei alte metode pentru a schimba emoția umană, ambele nu sunt practice, deoarece acest virus suferă mutații, iar oamenii au o frică constantă.
Preconizăm că următorul pas poate merge către activitățile economice sau la colapsul funcționării guvernelor.
Dacă tot mergem în mod egoist fiecare în felul nostru, oamenii care au fost infectați se vor infecta din nou și nu pot vedea unde este sfârșitul acestei ciume, atunci încrederea dintre oameni va fi distrusă. Și atunci, civilizația actuală se va termina.

Doar lăsând ploaia de Gans să se alăture sistemului freatic din sol, pentru a purifica mediul, pentru a-i schimba intensitatea, va crea condiția de a  face ca virusul să fie diluat, să devină inofensiv, iar lumea să aibă șanse să supraviețuiască și să prospere.

𝙑𝙞𝙧𝙪𝙨𝙪𝙡 𝙣𝙪 𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙥𝙚𝙧𝙞𝙘𝙪𝙡𝙤𝙨. 𝘾𝙚𝙡 𝙢𝙖𝙞 𝙢𝙖𝙧𝙚 𝙥𝙚𝙧𝙞𝙘𝙤𝙡 𝙞̂𝙡 𝙧𝙚𝙥𝙧𝙚𝙯𝙞𝙣𝙩𝙖̆ 𝙞𝙜𝙣𝙤𝙧𝙖𝙣𝙩̗𝙖 𝙣𝙤𝙖𝙨𝙩𝙧𝙖̆ 𝙛𝙖𝙩̗𝙖̆ 𝙙𝙚 𝙖𝙙𝙚𝙫𝙖̆𝙧.

Autor: Li Hong Ren
https://www.facebook.com/groups/KesheFoundationTaiwan/permalink/1518392781659477/

Sursa: Kate Tiss

COMENTARII

 1. O abordare extrem de interesanta. Un articol ce trebuie studiat nu doar lecturat. Desi nu prea am inteles ce s-a petrecut cu generatoarele (ce furnizau electricitate) propuse de fizicianul Keshe, celalalt domeniu, in care se regasesc aplicate teoriile lui, sanatate, pare sa fie intr-o puternica expansiune. O abordare serioasa si pozitiva a acestei pandemii, o „relatie” pragmatica cu acest virus par sa fie o parte din solutiile pentru depasirea unei crize profunde.

 2. O mizerie de articol. Am citit câteva rânduri și gata, mi-a ajuns.
  Chiar, nimeni nu filtrează articolele? „Filtrează”, nu „cenzurează”.

  • Gelu Lache esti un materialist. Nu stiu daca si leninist, marxist etc. Vibratie, energie cuantica, gans, etc. sunt pentru tine apartinatoare de alt mileniu si nu ai cum sa le intelegi. Poate ai rabdare sa mai citesti.

   • Faraoane, bea tu „𝙖𝙥𝙖 𝙙𝙚 𝙂𝙖𝙣𝙨” până te teleportezi în Nirvana sau mai știu eu ce spațiu „ezoteric”. Asta între două lecturi de „maeștri” indieni și chinezi, țigani și richipei.

    • Este o diferenta! Eu am obtinut APA DE GANS. Am folosit „APA” in scopuri personale, tehnic, pentru sanatate… Dvs. comentati!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.