Cortul electoral al lui… Iohannis obiect de mare dispută politică – deputatul...

Cortul electoral al lui… Iohannis obiect de mare dispută politică – deputatul Mihai Mohaci (Pro România) înjurat la greu de USR-iși

0 127

Deputatul Mihai Mohaci povestește pe pagina sa de facebook o poveste cel puțin ilară. Astfel – cu dovezi – parlamentarul spune că duminică, fiind pe centrul Brașovului împreună cu un coleg pentru a verifica corturile electorale de prezentare a candidatului susținut de Pro România și ALDE, respectiv Mircea Diaconu, a văzut că totuși cortul de promovare a lui Klaus Iohannis era prăbușit.
A solicitat sprijinul unor tineri de la USR ce erau prezenți la câțiva metri la cortul lui de prezentare a lui Barna.
Aceștia l-au refuzat. Mohaci a postat istorioare pe faceboock.  Motiv pentru care a primit un val nesfârțit de înjurăturii de la copii urii lozincarzi ai USR(ei)știlor.

,,A fost vânt in Brașov. M-am dus cu colegul de la tineret, Dragos D, să verificăm cortul lui Mircea Diaconu din zona Modarom, în fața primariei Brașov. Era în picioare.
Însă cortul lui K.W. Iohanis era răsturnat peste rondul de trandafiri. I-am rugat pe cei de USR să mă ajute să întoarcem cortul.
Raspuns ferm că nu ne băgam, nu ne interesează, nu este jurisdicția noastă.

Le-am explicat un pic mai tare, că din simț civic trebuie să dăm o mână de ajutor. Au sărit atunci niște cetățeni. În acest timp USR strângea în continuare semnaturi.
Nu spun asta pentru a primi laude. M-a frapat dezinteresul acelor tineri care ar trebui să reprezinte speranța unei națiuni. Am ramas cu un gust amar.
Așa sunt instruiti la partid ?
Rușine acelor tineri și celor care se bat cu pumnul în piept ca sunt plini de moralitate”
.

Iulian E. R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.