Crimă între fraţi pe strada Înfrăţirii!

Crimă între fraţi pe strada Înfrăţirii!

0 112

Un adolescent de 17 ani şi-a ucis duminică fratele mai mare cu câţiva ani, pe care l-a înjunghiat de mai multe ori. Vecinii celor doi spun că mezinul era un chefliu fără leac şi că certurile dintre ei erau frecvente. Suspectul a fost capturat ieri dimineaţă de către jandarmi şi şi-a petrecut noaptea după gratii

Un adolescent de 17 ani şi-a ucis duminică fratele mai mare cu câţiva ani, pe care l-a înjunghiat de mai multe ori. Vecinii celor doi spun că mezinul era un chefliu fără leac şi că certurile dintre ei erau frecvente. Suspectul a fost capturat ieri dimineaţă de către jandarmi şi şi-a petrecut noaptea după gratii.

Mihai şi Eusebiu Amăricuţei au crescut mai mult singuri, după cum spun vecinii, încă de când erau în clasele primare, după ce părinţii s-au despărţit. Mama trecea frecvent pe la ei şi le asigura cele necesare, însă cei doi copii s-au descurcat cum au putut. O vecină de palier îi cunoaşte foarte bine pe cei doi de când erau mici şi spune că agresorul era petrecăreţ. „Au crescut singuri. Mă-sa şi taică-său s-au despărţit, ea a plecat cu un bărbat, taică-său a luat-o razna, în altă parte. Ăla mic făcea dansuri, chefuri de mama focului, chefuri şi chefuri şi chefuri. Vecinul de lângă a zis că nu mai poate să doarmă” spune femeia.

Mihai, fratele cel mare, îşi închiriase un apartament unde stătea cu soţia lui. Mama celor doi fraţi i-ar fi cerut celui mare să-l supravegheze în aceste zile pe mezin, astfel că Mihai a dormit câteva nopţi în apartamentul în care au crescut. Aici s-a întâmplat duminică tragedia: Eusebiu şi-a înjunghiat de mai multe ori fratele mai mare, după care a fugit de-acasă. A fost prins de jandarmi în această dimineaţă şi condus la audieri, unde a petrecut mai multe ore.

La finalul audierilor, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de omor:
Deşi nu există o confirmare, unii dintre cei care îl cunoşteau pe agresor spun că acesta obişnuia să consume droguri. Acest viciu ar putea fi o explicaţie a odioasei crime pe care a comis-o, spun specialiştii antidrog.

Pentru că suspectul are 17 ani, cercetările vor fi continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie. La nivelul de comunicare, facebook-ul a făcut şi munca organelor de ancheta, care au refuzat să dea detalii despre incident înainte ca suspectul de crimă să fie capturat. Aceeaşi procedură de ignorare a mass-media şi, în final, a opiniei publice, s-a aplicat şi în cazul anchetării omorului comis în urmă cu 10 zile, când doi oameni ai străzii l-au ucis pe un al treilea, într-o casă părăsită de pe strada Aurel Vlaicu.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.