Cristian Topescu, intre personajele unicat ale romanilor!

Cristian Topescu, intre personajele unicat ale romanilor!

0 77
Cristian Ţopescu a plecat în lumea celor drepţi, la 81 de ani, şi a lăsat în urma sa o carieră remarcabilă în televiziune.
Dincolo de micul ecran, Cristian Ţopescu a avut o viaţă plină, marcată de trei căsnicii.
Şi-a intemeiat o familie cand avea doar 22 de ani, Rodica, prima sotie, era si prima lui dragoste, casnicia lor durand 11 ani. Împreună ei au avut-o pe frumoasa ziarista Cristina, fiica cea mare a fostului comentator, acum în vârstă de 57 de ani.
La cinci ani de la divortul cu mama Cristinei, Cristian Ţopescu s-a casatorit cu Rose Marie, de meserie economist. Dupa doar un an de la casatorie, a venit pe lume si baiatul Cristian, care are 42 de ani şi l-a făcut pe tatăl său bunicul a doi băieţi. Alături de cea de-a doua soţie, Cristian Ţopescu a stat 15 ani. Omul de televiziune spunea că eşecul primelor lui căsnicii a fost cauzat de absenţa îndelungată de acasă, din cauza numeroaselor deplasări pe care le făcea.
Cristian şi-a refăcut viaţa pentru a treia oară, cu o colegă de serviciu, mai mică decât el cu 29 de ani, sibianca Christel Ungar, care este mama fiului său cel mic, Sebastian Felix, care acum are 20 de ani.

Post Scriptum:
Ţopescu s-a bucurat de o popularitate imensă, atât graţie comentariilor sale bine documentate, cât şi faptului că a avut curajul să spună lucrurilor pe nume într-un regim care nu îngăduia asta.

Scriitorul Radu Cosaşu este cel care a explicat însă cel mai bine de ce a fost iubit Cristian Ţopescu de marea majoritate a publicului:
„Cristian Ţopescu – şi nu cine ştie ce preşedinţi ori prim-miniştri, ori metodişti ai educaţiei – e cel ce ne-a creat auzul, ochiul, sufletul pentru a pricepe un meci, fie el de tenis, de fotbal, de handbal desfăşurat la sol, la paralele şi pe toate meridianele, ba chiar la bârna din ochii fiecăruia…”

 

COMENTARII