Cum arată „România normală”, in varianta antiromânescă a lui Klaus Iohannis Werner!

Cum arată „România normală”, in varianta antiromânescă a lui Klaus Iohannis Werner!

0 25

România normală înseamnă România educată, tot zice Klaus W. Iohannis, tot vorbind de unul singur. Printre aceste principii se numără desigur, accesul fiecărui copil la o educaţie de calitate, diminuarea decalajelor dintre urban și rural, reducerea abandonului școlar.
Sibienii, cei neatinși de microbul idolatrismului iohannist, au văzut clar că sasul cel mincinos nu doar că nu a investit nimic în educație timp de 14 ani, cât a fost primarul urbei, dar a fost și personajul din cauza căruia statul român și-a pierdut liceele, școlile și grădinițele, acestea fiind retrocedate abuziv și ilegal de însuși primarul Klaus Werner Iohannis către Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), unde tot Klaus Werner Iohannis era președinte! 

La Sibiu s-au restituit pe langa licee, şcoli, grădiniţe, filarmonica şi un cămin de bătrâni către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German (GEG) și biserica evanghelică a sașilor care aderase și ea la GEG cu întrega ei avere imobiliară. Toate aceste retrocedărl l-au avut la origine pe primarul Klaus Iohannis,  aflat într-un grav conflict de interese, fiind si primar şi preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) la vremea respectivă. Aceste grosolane abuzuri în serviciu şi evidentul conflict de interese au fost şi sunt trecute, în continuare, cu vederea de autorităţile române. Dată fiind valoarea enormă a imobilelor furate efectiv de la statul român – adică de la noi toți! – de către FDGR și Biserica Evanghelică, aducand grave prejudicii aduse României și trădarea interesului național.

Ca să vă dați seama de amploarea retrocedărilor unor imobile – unități de învățământ către Biserica Evanghelică C.A.,  statul român plătește etnicilor germani chirii grase pentru educația copiilor din Sibiu, cu mențiunea că unele  clădiri au fost construite pe vremea comuniștilor și nu au avut cum să aparțină bisericii sașilor !!, darFDGR și Biserica Evanghelică … revendică terenul pe care se află respectivele imobile , o listă cu retrocedările școlilor și grădinițelor din județul Sibiu, plus numărul important de licee revendicate și deja retrocedate!!! (Publicația „Justițiarul a fost prima care a detaliat aceste ticăloșii.) 

Ce scriu mai departe propagandiștii Klausului, în numele acestuia:O Românie normală este o ţară în care se construiesc spitale, în care sistemul sanitar este centrat pe asigurarea accesului tuturor cetăţenilor la servicii medicale de calitate.” La fel, sibienii știu tocmai că nu s-au investit bani de către Iohannis în sistemul sanitar, iar spitalul județean din Sibiu s-a părăginit în ultimul hal, în cei 14 ani de primar ai acestuia.
O altă gogoriță de primar iohannist:Integrarea socio-economică a persoanelor din comunităţile marginalizate este o prioritate esenţială. ca si revitalizarea comunităţilor defavorizate din mediul urban și rural prin integrarea funcţională a serviciilor medicale, sociale și educaţionale.” 
Va dati seama ce de minciuni?

O mare comunitate marginalizată și defavorizată este și cea a pensionarilor. Citiți mai jos, pe scurt, ce s-a întâmplat cu un imobil destinat îngrijirii pensionarilor, Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sibiu:Pe baza sentinţei iresponsabile a Judecătoriei Sibiu nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, care a admis calitatea de succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German pentru FDGR, această organizaţie etnică nici măcar nu mai trebuie să se judece prin instanţe, atunci când doreşte să obţină un imobil. 
După 28 mai 2007 era suficientă doar o decizie a primăriei , semnată de primarul Iohannis pentru ca imobilul respectiv să devină… proprietatea FDGR-ului, unde preşedinte, la nivel naţional, era… tot Iohannis! 
Cităm din prestigioasa publicaţie sibiană „Tribuna”, articolul intitulat „Clădirea Căminului de pe Coşbuc, retrocedată Forumului”din data de 25 mai 2010: „Clădirea în care funcţionează Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sibiu, de pe strada George Coşbuc, a fost retrocedată Forumului Democrat al Germanilor din România – Organizaţia Sibiu, care… o va închiria pe bani grei tot… Căminului pentru o perioadă de trei ani, cu posibilitatea de prelungire a contractului.” Aşa s-a întâmplat şi cu imobilul situat în str. George Coşbuc nr. 20, unde funcţiona Căminul pentru persoane vârstnice Sibiu. Referitor la decizia de retrocedare şi la închiriere, cităm în continuare din acelaşi articol publicat în ziarul sibian „Tribuna” din data de 25 mai 2010: Imobilul i-a revenit fostului proprietar, FDGR Sibiu, printr-o decizie de anul trecut, iar în şedinţa Consiliului Local de vineri consilierii vor vota contractul de închiriere a clădirii şi a terenului. Practic, dacă proiectul se aprobă, Căminul va funcţiona în continuare pe strada George Coşbuc, iar Serviciul Public Căminul pentru Persoane Vârstnice, din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, va plăti o chirie lunară de 10.318 lei.” 
Pentru ca să fie mai clară infracţiunea de conflict de interese, reiterăm malversaţiunea: Primăria, condusă de un etnic german (Iohannis Klaus Werner, preşedinte FDGR) şi Consiliul Local, alcătuit în majoritate din etnici germani (toţi membri FDGR), retrocedează imobilul FDGR-ului şi apoi tot ea (Primăria) plăteşte chirie, din banii contribuabililor sibieni, propriei organizaţii etnice – FDGR!!! 
Deci, repetăm: primarul sas şi  saşii lui din Consiliul Local retrocedează abuziv un imobil propriei lor asociaţii etnice, după care încasează chiria pentru acel imobil prin asociaţia lor etnică din banii Primăriei, adică ai românilor contribuabili majoritari, pentru ca acolo să poată funcţiona un cămin de bătrâni, foarte necesar comunităţii!

Spre final, problema defrișărilor este bomboana de pe tortul propagandei iohanniste sau de pe coliva românilor jefuiți de austriacul Gerald Schweighofer care le chelește pădurile:  În România normală, protejarea mediului înconjurător este obligatorie. Defrișările ilegale constituie o reală problemă, iar stoparea acestora trebuie să reprezinte o prioritate în direcţia protecţiei pădurilor. Acţiunile de împădurire și regenerare trebuie să continue într-un ritm alert pentru a diminua, astfel, din efectele negative ale defrișărilor. În ceea ce privește pădurile virgine, este importantă finalizarea, cât mai rapidă, a procesului de identificare și cartare, astfel încât starea acestora să nu fie periclitată.

Să facem un apel la memorie: «Domnul președinte Klaus Werner Iohannis – în veci fie-i numele lăudat! –  pe … Facebook, deoarece de acolo conduce și acolo este vizibil zilnic. Chiar s-a simțit profund lezat când o ziaristă i-a spus că are un milion de susținători pe rețeaua respectivă de socializare și a corectat-o aprig: „un milion jumate!”. Da, atâția „fani” sunt pe celebra pagină, fiindcă așa-i numește președintele pe feisbuciști, de parcă el ar fi o vedetă de cinema sau fotbalist de top.
Acolo, pe Facebook, (printre poze cu pisici și flori, alături de rețete culinare și bancuri deșucheate), președintele României ne ține la curent cu gândurile sale înălțătoare, scrise într-o limbă de lemn din esență tare, germanică. De fapt, bănuiesc că altcineva înșiră „perlele” zilnice scrise uneori agramat:  „Cred că protestul de astăzi împotriva despăduririlor abuzive este unul perfect legitim. Am hotărât ca această gravă problemă a defrișărilor ilegale să fie pusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a CSAT. Sunt convins că: vom reuși nu doar să stopăm fenomenul, dar și că instituțiile statului îi vor identifica și trage la răspundere pe cei vinovați. ”Zău, Franz? Atunci la ce ai întors Codul Silvic în Parlament? Nu ai spus matale că firmele sunt discriminate, susținând exact punctele de vedere ale austriecilor degrabă tăietori de copaci? 
Acum o dai la întors de frica unei revolte populare? Cât de false și ipocrite sună palavrele sale feisbuciste, după respingerea unei legi care limita jaful termitelor austriece! 
Și încă ceva! „Neamțul” pare supărat doar că se despădurește abuziv și ilegal, nicidecum că se distrug pădurile României. El vrea un „lucru bine făcut”, adică  pădurile să fie rase nemțește – ordonat, disciplinat, regulamentar – nu haotic.

În Austria suprafețele împădurite au crescut în mod constant în ultimele decenii cu aproximativ 5.100 ha/an. Cu alte cuvinte, aproape toate pădurile austriece sunt clasate ca seminaturale, o mare parte din ele fiind catalogate drept virgine.
La austrieci, jumătate dintre tăierile definitive sunt tăieri de regenerare, de ameliorare a fondului îmbătrânit și acelea sunt doar toaletări de mică întindere. În Austria cine taie un copac fără aprobare specială merge la pușcărie! 
În schimb, în România, 350.000 de hectare de pădure au fost rase de pe faţa pământului  până în vara lui 2014! Fain, domnule președinte? Da, 13 ha de pădure „bărbierite” în fiecare oră, conform statisticilor oficiale! Frumos record, nu, Herr-ule? Mai vrei? 
Poftim: „În România se taie aproximativ 20 de milioane de metri cubi de lemn în fiecare an.” Și cine le taie? Rușii sau chinezii împotriva cărora au votat alegătorii dumitale?  
Tăietorii pădurilor românești sunt tamn prietenii dumitale, austriecii care te-au decorat în anul 2009 cu Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint”  al Statului Austriac pentru servicii deosebite aduse Austriei!  „În prezent, industria lemnului, estimată la 4 miliarde de euro, este disputată de 11.300 de companii, însă trei dintre ele controlează o treime din piaţă, şi anume triada austriacă Holzindustrie Schweighofer, Kronospan şi Egger.”» (Fragment din articolul Klaus Iohannis este foarte legat de austrieci și de reprezentanții lor în România!)

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.