Ce ne mai mint globaliștii – exemple de ipocrizie climatică!

Ce ne mai mint globaliștii – exemple de ipocrizie climatică!

0 57

În Sicilia se desfășoară un Google Camp, dedicat discuțiilor despre cum trebuie luptat împotriva schimbărilor climatice. Printre participanți se numără Prințul Harry al Marii Britanii, fostul președinte american Barack Obama, actorul Leonardo DiCaprio și alte vedete „experte” în climatologie, precum Katy Perry, Priyanka Chopra, Orlando Bloom, Naomi Campbell, Diane von Furstenberg, Harry Styles și mulți alții.
Luptătorii împotriva schimbărilor climatice vor sosi cu 114 avioane particulare, care vor emite cu această ocazie 784.000 kilograme de CO2. Vor veni și un număr apreciabil de yachturi de lux care si ele consuma din plin…
O, vai, dar nu e nimic nou în asta!

Datina a fost lansată de Al Gore a cărui misiune apostolică de propovăduire a pocăirii slobozitorilor de codoi (CO2) spre evitarea sfârșitului ecologic al lumii se defășura la bordului celui mai vechi poluant și ineficient Gulfstream (avion privat cu reacție) pe care l-a putut găsi.
Chiar și când nu călătorea, Gore slobozea codoi prin toți porii. Locuința sa de o mărime exagerată din Nashville TN, unde trăiau doar el și soția, consuma în 2007 (când a primit Nobel-ul pentru pace/ecologie), de 20 de ori mai multă energia ca cea a americanului mediu – care oricum locuiește într-o casă extrem de mare comparativ cu europeanul mediu…
Figura se repetă fără greș la toți ceilalți apostoli ecologici. Însăși Jill Steyn, candidata „partidului verde” la prezidențialele din 2016.

Faza ce mai grotescă a fost cea a lui Obama imediat după ce a plecat de la Casa Albă în 2017, s-a deplasat cu 3 avioane (el + escorta sa + mașinile blindate și echipamentul lor) în Italia ca să țină un discurs de 30 de minute la o conferință ecologică dedicată salvării planetei.
Excursia de 3 zile a implicat utilizarea unui castel (că, mde, țăranu’ ajuns nu poate sta la hotel), 35 de oameni incluzând gorile, consilieri, țucălari, băgători de seamă, etc. și o cavalcadă de 14 mașini blindate cu motorașe V8-V12, dar toate fiind capabile să meargă cu etanol (la insistența lui Barak) ce nu se găsește oricum la benzinăriile italiene, așa că au ars benzină. Cică nota de plată pe 3 zile pentru gargarisirea a 30 de minute de platitudini „politic corecte” a fost amprenta de codoi a 900 de americani pe an… !!!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.