Cum se procedează cand găsesti o comoară? Simplu: cauti pagubasii si o...

Cum se procedează cand găsesti o comoară? Simplu: cauti pagubasii si o dai apoi !! Chiar si New York…

1 69

Matthew și Maria Emanuel din Staten Island, New York, au găsit o cutie ruginită de metal în timp ce săpau în grădina casei pentru a planta câțiva copaci: Au fost efectiv șocați când au deschis cutia și au văzut că în ea erau pungi cu sute de bijuterii, diamante, inele, aur, pietre prețioase și chiar bancnote de 100 de dolari.
Tot în cutie, cuplul a descoperit o adresă notată pe una dintre pungi. Matthew a făcut legătura cu adresa unor vecini.

“Am realizat că trebuie să fi fost ei (vecinii) așa că am mers la casa lor și le-am bătut la ușă. I-am întrebat dacă au fost vreodată jefuiți”, a declarat bărbatul.
Vecinii au spus că au fost jefuiți acum aproape șapte ani de zile. Apoi poliția a confirmat că în anul 2011 casa lor fusese prădată de un hoț. Propietarii de drept ai comorii au reintrat în posesia bunurilor.

Întrebați de ce au returnat mica comoara, Maria și Matthew au răspuns simplu: “pentru că nu era a noastră!!”. ( (thesun.co.uk.)

COMENTARII

  1. Povesti pentru adormit copii avand in vedere ca articolulu este lansat de ziaristii din UK unde minciuna le imbunatateste respiratia. Hotul trebuie sa fi fost un imbecil daca a venit cu o cutie in care sa puna bijiteriile si apoi sa le ingroape in curtea vecinului. Totul este hilar.
    Dar, dupa povestile legate de asasinarea fostului spion rus in care „specialistii” din UK au certitudinea ca rusii l-au omarat cu un gaz toxic a carui COMPOZITIE CHIMICA speacialistii britabici no o cunosc fiindca numai rusia il produce nu trebuie sa ne miram de minciunile ziaristilor britanici.