Cum va arăta viitoarea Sală Polivalentă Brașov?

Cum va arăta viitoarea Sală Polivalentă Brașov?

0 40

În ședința de miercuri a Consiliului Local, firma câștigătoare, Biroul de Proiectare Dico și Țigănaș, a prezentat detalii legate de studiul de fezabilitate și proiectul tehnic ale viitoarei săli polivalente din Brașov. Firma respectivă are experiență în domeniu, din moment ce  a proiectat și Polivalentă de la Cluj.

Proiectantul trebuie să aibă în vedere că această sală va trebui să asigure condiţiile necesare pentru desfăşurarea de competiţii sportive la nivel internațional, dar şi concerte sau alte evenimente culturale.

Potrivit estimărilor Sala Polivalentă Brașov va avea minim 10.000 de locuri şi va costa 20 de milioane de euro. Primăria dorește să facă un parteneriat cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Sala va putea găzdui competiţii de tenis de câmp, tenis de masă, baschet, handbal, fotbal în sală, badminton, volei, floorball, box, atletism uşor (în sală), gimnastică, tir sportiv, atletică grea (haltere), scrimă, karate, judo, aikido şi alte sporturi posibile datorită modularităţii şi mobilităţii suprafeţei de joc şi a spaţiilor anexe.

Sala Polivalentă ar urma să se construiască pe locul fostului stadion Muncipal. Echipe de specialişti de la Primăria Braşov au fost la Cluj pentru a vedea sala de acolo și pentru a afla exact costurile.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.