Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, vor fi...

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, vor fi sărbătorite în cadrul evenimentului ,,Nunta de Aur”

0 42

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor, în parteneriat cu Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, organizează sărbătorirea festivă a familiilor brașovene care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, în cadrul manifestării ”Nunta de Aur”, aflată la cea de-a 18-a ediție. Sărbătorirea evenimentului se va desfășura la Restaurantul ”ARO-PALACE” – ”Ball Room” (Sala mare), în data de 20.12.2018, cu începere de la ora 15,00. Pentru ediția din acest an, până în prezent, sunt înscrise 60 de familii.
Familiile brașovene care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și care nu au fost sărbătorite la edițiile anterioare, pot depune cererile de participare la Starea Civilă – camera 25 ( intrarea spre ”Casa Căsătoriilor”), depunând xerocopii după actele de identitate și după certificatul de căsătorie, în programul de lucru cuprins în intervalul 08,30 – 13,00.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.