De ce n-au si romanii un Trump al lor?

De ce n-au si romanii un Trump al lor?

0 71
O româncă,  Ella Smith Florea, stabilită în Statele Unite ale Americii a explicat celor care nu înţeleg acţiunile lui Trump, de ce sunt supăraţi # „progresiştii” pe actualul preşedinte şi de unde a plecat totul. Faptul că America a fost pusă pe primul loc al interesului public, a resetat economia, locurile de muncă şi bunăstarea fiecărui american în parte. Mai mult, Ella Smith Florea se întreabă: „De ce n-au şi românii un Trump, ca aş veni acasă şi mâine, şi nu doar eu?!”
Vă redăm mesajul integral postat de Ella Smith pe contul de Facebook:
„Să vă spun de ce-l urăsc # progresiştii lui Soros si madam Clinton, – care vrea sa-l „rastoarne ...prin forța strazii” pe presedintele Trump: 
– le-a tăiat fondurile pentru avorturi plătite din banii publici,
– schimbarea de sex plătită din banii publici,
– wc-uri pentru transgenderi plătite din banii publici,
– zeci de programe de „ajutorare”sociala plătite din banii publici pentru emigranţi ilegali şi refugiaţi din ţările arabe, etc
 Trump a creat milioane de locuri de muncă prin tăierea taxelor şi stimularea economiei (deci, mai puţini şomeri şi „canci” ajutoare sociale).
Apoi redeschiderea minelor (închise de Obama, ca in România acum 10-15 ani), redeschiderea platformelor de forării petroliere (închise de Obama), construirea unui zid la graniţa cu Mexicul pentru stoparea retelelor de traficanţi de droguri şi a intrării  ilegale în USA, etc.
Stiati ca in America sunt milioane si milioane de mexicani si ca in Los Angeles  limba spaniola se vorbeste de catre 2 locuitori din 5?
Trump actioneaza pentru întărirea securităţii frontierelor, pentru renegocierea acordului Nafta în favoarea USA, dar mai ales pentru America First adică punerea pe primul plan a cetăţeanului american înaintea a tot.
A redeschis şcoli închise de Obama, a redeschis biserici închise de Obama, a adus creştinismul înapoi în viaţa americanului de rând prigonit în timpul lui Obama.
Păi ce rău asta? E rău pentru ăia care sugeau la tâţa statului şi acum li s-a tăiat robinetul ….
De ce n-au şi românii un Trump al lor, ca aş veni acasă şi mâine, şi nu doar eu?!” a scris românca pe contul personal de socializare.
Bilantul lui Trump la un an de presedinte:
– 2 milioane locuri de munca noi;
– cel mai mic somaj

COMENTARII