De la reunirea lotului echipei Olimpic Cetate Râşnov : ,,Ploaia aduce bogăţie!”

De la reunirea lotului echipei Olimpic Cetate Râşnov : ,,Ploaia aduce bogăţie!”

0 90

Chiar aşa s-a întâmplat : la reunirea lotului echipei din liga a treia fotbalistică, Olimpic Cetate Râşnov, exact în momentul când jucătorii ieşeau de la vestiare pe teren, pentru primul antrenament, a pornit ploaia…O ploaie uşoară, de vară, care nu a durat mult, timp suficient însă că oficialii râşnoveni să tragă o concluzie surprinzătoare, numai bună de pus în ramă, înaintea viitorului sezon : ,,Ploaia aduce bogăţie!” Toată lumea a aderat la proorocire, aşa că pregătirea viitorului sezon al ligii a treia, a demarat cum nu se poate mai optimist la Râşnov!
Echipa de lângă Bucegi a suferit unele modificări în această vară. A plecat un jucător cu experienţă, portarul Levi Mihok dar şi mai mulţi jucători : Pleşa, Stăncuţu şi Dinu, Fânariu, Vasilache. Au venit : portarul Potcoavă, de la Hărman, Alupoaie, de asemenea, de la Hărman, Manole, de la Braşovia, Minciună, de la Sepsi, piesa de rezistenţă, la fel ca şi Boţia, de la Hărman, copilul de mare talent al Braşovului şi Emil Popa, tot de la Hărman.
,,Avem doar doi atacanţi de meserie, dar mai sunt variante, jucători care pot evolua ca al doilea vârf. Avem un lot bun, echilibrat şi eu sper să facem şi o echipă, care să arate mai bine decât anul trecut. Să sperăm că portarul Potcoavă va confirma sezonul bun pe care l-a avut la Hărman, astfel încât să jucăm cu el şi să avem numai doi juniori în câmp. Ne-am dori să fim repartizaţi tot în seria I, însă aici va veni, se pare şi Oţelul Galaţi, fosta prim divizionară. Precizez că avem o linişte financiară, nu am avut niciun fel de probleme, suntem cu banii la zi, ceea ce este foarte important”, a spus ,,principalul” Dan Bona.
Programul echipei râşnovene în continuare : 20-21 iulie – vizita medicală, 31 iulie – 9 august – cantonament la Râşnov, meciuri amicale, primul în 22 iulie, acasă, cu divizionara secundă ASU Poli Timişoara, 26 iulie, la Săcele, cu o echipă ce îşi doreşte promovarea, 29 iulie, acasă, cu Unirea Slobozia, din liga a treia, 4 august, acasă, cu Miercurea Ciuc şi în 10 august, cu FC Voluntari II.
Viitorul sezon al ligii a treia va debuta în 26 august

Dorin Duşa

COMENTARII