De unde i s-a tras Prințului Nicolae?

De unde i s-a tras Prințului Nicolae?

0 145

Turul ciclist caritabil “Cărțile copilăriei pe bicicletă”- unde s-au cuplat brasoveanca Nicoleta Cîrjan cu printzul Nicolae –  organizat de Asociația Curtea Veche, totul  ar fi fost un mare Fiss fara participarea …extraordinara a  „Alteței Sale Regale Principelui Nicolae al României „. Despre viitoarea posibila Principesa Nicoleta de Brasov  (ce bine si romantic se leaga cu …Nicolae !!) inca nu se stia ca se „cuplasera”! De fapt, Nicolae a fost, clar o ținta, „printzul” dovedindu-se de o naivitate induiosetoare. Ce penibil !!.

Campania inedită de strângere de fonduri pubilitare, desfășurată în perioada 23 aprilie – 4 mai 2015 a reunit mutime de curiosi  sa-l vaza pe Printz la punctele de întâmpinare din orașele Sighetu Marmației, Dej, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Brașov, Sinaia, București, Călărași și Constanța,.pentru scopul nobil de promovare a lecturii și a unui stil de viață sănătos la nivel național.
Printre aceștia, tentati de aparitii televizate, și-au arătat sprijinul si persoane publice din România, autorități locale și cicliști profesioniști care au pedalat alături de plutonul Asociației Curtea Veche. Pe  distanța de 1.000 km parcursă  de către un grup de cicliști neprofesioniști pentru strângerea de fonduri destinate programului național de lectură “Cărțile copilăriei”.
Asa au fost împărțite 1.200 de volume elevilor din Sighetu Marmației, Cluj Napoca și Sibiu, iar DHS și Herlitz România au oferit 50 de biciclete și ghiozdane complet echipate copiilor din cele 10 orașe incluse în traseu.
Civic a fost „ambalat” ok! Campania …generoasa de strângere de fonduri faciliteaza ca fiecare sumă donată sa ajute la integrarea copiilor din mediul rural în programul național de lectură “Cărțile copilăriei”, prin care Asociația Curtea Veche realizează donații de carte și creează cluburi de lectură în comunități din medii defavorizate

COMENTARII