Marius Dunca sau decolorarea unui lider PSD Brașov – „cred că ar...

Marius Dunca sau decolorarea unui lider PSD Brașov – „cred că ar trebui şi o regândire a culorii partidului, dar… trandafirii trebuie păstrați”!!

0 37

Preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, a declarat vineri că este necesară o discuţie pe tema rebranduirii partidului, personal fiind de părere că ar trebui regândită culoarea formaţiunii, declarația sa venind într-o perioadă în care, după înfrângerea la prezidențiale, în interiorul formațiunii s-a discutat inclusiv de schimbarea numelui partidului.
Trebuie să ne gândim şi la acest aspect – culoarea, rebranduirea partidului sau vom face alianţe. Deocamdată, e mai important să nu mai fim izolaţi pe eşichierul politic. Pentru că noi, pe stânga, suntem izolaţi şi ar trebui să ieşim din această izolare, să începem să facem alianţe. (…)
Personal, din punct de vedere al acestei zone, de Braşov, cred că ar trebui şi o regândire a culorii, nu ştiu dacă a numelui, păstrarea trandafirilor – pentru că aceştia reprezintă putere, forţă. Dar, toate acestea după o bună analiză, puncte tari, puncte slabe, o verificare a impactului.”, a declarat Dunca, citat de Agerpres.

Potrivit lui Marius Dunca, Marcel Ciolacu, desemnat preşedinte interimar al PSD, „este singurul care poate reda încrederea electoratului de stânga” şi, „cu siguranţă, la Congres, se va alege în jurul lui o echipă care va reforma stânga românească”.
E trist cănd un partid ajunge pe mâna unor astfel de indivizi. Are dreptate Adrian Năstase cănd spune:„ PSD are nevoie de o nouă generație de lideri, nu în sens biologic, ci de unii care să aibă un alt profil public”.
Noi am aduga și un alt profil moral și cetățenesc.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.