Deputatul Mihai Mohaci, Pro România acuză o ,,competiție electorală prost înțeleasă!”

Deputatul Mihai Mohaci, Pro România acuză o ,,competiție electorală prost înțeleasă!”

0 25

Printr-un comunicat de presă al Pro România Brașov deputatul Mihai Mohaci spune că
,,Începând cu data de 27 iulie 2020, Pro Romania Brașov a început procesul de strângere de semnături necesare depunerii candidaturilor pentru alegerile electorale locale din 27 septembrie 2020.
Acest proces se desfășoară în 14 locații din Municipiul Brașov, pentru care s-au obținut autorizatii si pentru care s-a achitat, in avans, taxa de ocupare a domeniului public.
Din păcate, am constatat dispariția unuia dintre corturi, cel amplasat în cartierul Triaj, la capatul de linie RAT, în dreptul stației de călători.
Ne punem întrebarea legitimă dacă această dispariție este din cauza lipsei de preocupare a celor de la Poliția locală Brașov sau a faptului că se strâng semnături pentru o formațiune politică concurentă a actualei puteri de la Primaria Brașov?

Oare aceasta este abordarea în ceea ce privește înțelegerea competiției electorale și a respectării adversarilor politici?
Pro Romania Brașov a depus o plângere penală privind această speță. Ne așteptăm ca în următoarea perioadă de precampanie și campanie să nu mai avem de a face cu astfel de neplăceri”.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.