Derbyul handbalistic al Ligii naționale de joacă joi, la Brașov : Corona...

Derbyul handbalistic al Ligii naționale de joacă joi, la Brașov : Corona Brașov – CSM Craiova (sala sporturilor, ora 18,30)

0 119

Partida dintre Corona Braşov şi SCM Craiova, din cadrul Ligii Naționale de handbal feminin, ține capul de afiș al rundei. Meciul, care se va juca joi, de la ora 18.30, la Braşov, reprezintă, dincolo de întrecerea handbalistică, o confruntare a orgoliilor, după cum a precizat antrenorul Coronei Brașov, Costică Buceschi : „Un meci cu Craiova este dificil în orice condiţii, dar în contextul în care noi venim după o nereuşită etapa trecută, face ca lucrurile să fie şi mai dificile, pentru că nu prea avem altă variantă decât să ieşim de pe teren învingători. Ne aşteptăm la un meci foarte greu, un meci al orgoliilor, pentru că ştie toată lumea că la Craiova joacă acum multe jucătoare care au fost la Braşov, plus cei doi antrenori”.
Tehnicianul Coronei a mai spus că în semicantonamentul de la Sfântu Gheorghe a pregătit partida cu Craiova din toate punctele de vedere : „De la meciul cu Brăila şi până astăzi am pregătit meciul din toate punctele de vedere şi sper ca toate astea să se vadă şi joi, în teren şi să terminăm învingători acest joc. Cred că toată lumea a înţeles importanţa acestei partide şi normal că şi fetele ştiu că nu ne putem permite un rezultat negativ. Ele sunt motivate, s-au pregătit bine şi sunt conştinte că ceea ce s-a întâmplat până acum în teren nu e conform cu realitatea, astfel că vor să demonstreze că pot arăta şi altceva în teren. Aşa cum am mai spus, ceea ce s-a întâmplat până acum este o consecinţă a ceea ce nu s-a făcut. Sperăm însă ca de acum înainte lucrurile să stea mai bine pentru noi acum şi să începem să câştigăm.…”.
Clubul Corona a început să vândă bilete la sediul clubului Corona Braşov, aflat la etajul I al sălii sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov. Preţul unui bilet este 15 lei la tribuna I şi 10 lei la tribuna II.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.