Dezbatere publică pe tema impozitelor si taxelor locale pentru 2020

Dezbatere publică pe tema impozitelor si taxelor locale pentru 2020

0 50

Dacă nivelul dărilor locale propus este cel votat în luna mai anul trecut şi valabil pentru 2019, printre taxele noi propuse de municipalitate se numără supraimpozitarea cu până la 500% a clădirilor lăsate în paragină.

Proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2020, supus dezbaterii publice, nu prevede modificări ale cuantumurilor, comparativ cu cele din anul 2019.

Proiectul prevede şi supraimpozitarea clădirilor lăsate în paragină cu până la 500% însă demersurile de identificare ale celor aflați în această situaţie vor fi destul de complexe.

Potrivit primarului George Scripcaru, după notificarea proprietarilor, la nivelul municipiului se va constitui o comisie care va prezenta fiecare situaţie în parte în plenul Consiliului Local.

Brașovenii pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ până în 28 februarie, la Direcţia Fiscală sau pe adresa de e-mail dirfiscala@brasovcity.ro sau dirfiscala@dfbv.ro.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.