„Disensiunile din PSD nu ar trebui să se vadă la televizor”

„Disensiunile din PSD nu ar trebui să se vadă la televizor”

0 114

Este părerea deputatei Roxana Mânzatu care consideră că scandalurile din ultima vreme din sânul social-democraţilor nu fac bine nici partidului şi nici cetăţenilor

Este părerea deputatei Roxana Mânzatu care consideră că scandalurile din ultima vreme din sânul social-democraţilor nu fac bine nici partidului şi nici cetăţenilor.

Deputata social democrată nu crede că remanierile la câteva luni sunt soluţii pentru o bună guvernare. Din contră, Mânzatu consideră că acestea vor bloca o perioadă destul de lungă activitatea din ministere. În plus, scandalurile dese din parlament din ultima perioadă afectează imaginea tuturor aleşilor, în ciuda rezultatelor obţinute.
„Sigur că aceste reuşite au fost umbrite de agitaţia anului politic 2017”, a declarat ieri Roxana Mânzatu la conferinţa săptămânală de presă a PSD.

Deşi a avut o bogată activitate parlamentă (din punct de vedere statistic), cu 33 de propuneri legislative şi 27 de luări de cuvânt, zeci de participări la evenimente, conferinţe şi dezbateri, Roxana Mânzatu recunoaşte că acum, la un an de mandat, nu se simte mai aproape de cetăţeni decât era înainte de a fi aleasă deputat.

Vifor Rotar

COMENTARII