Distracţie pe cinste pe pârtii în ultima zi de vacanţă

Distracţie pe cinste pe pârtii în ultima zi de vacanţă

0 110

Mii de turişti au profitat de ultima zi de vacanţă a elevilor pe pârtiile din Poiana Braşov. Tunurile de produs zăpadă artificială au funcţionat la capacitate maximă iar pârtiile au fost numai bune pentru practicarea sporturilor de iarnă

Mii de turişti au profitat de ultima zi de vacanţă a elevilor pe pârtiile din Poiana Braşov. Tunurile de produs zăpadă artificială au funcţionat la capacitate maximă iar pârtiile au fost numai bune pentru practicarea sporturilor de iarnă. Aşa că toată lumea s-a distrat de minune în ciuda temperaturilor destul de scăzute.
Răsfăţaţi de razele soarelui cu dinţi din staţiune, turiştii s-au bucurat de aerul de munte.
Temperaturile au scăzut mult sub pragul îngheţului şi a creat condiţii optime pentru producerea zăpezii artificiale.
Potrivit lui Dorin Drăgoi, administrator domeniu schiabil, au fost -13 grade în vârful masivului şi -10 la poale. Prin turnicheţii instalaţiilor se transport pe cablu au fost înregistrare în medie peste 25.000 de treceri zilnice cu creşteri sau scăderi faţă de această cifră în funcţie de week-end sau cursul săptămânii.
După distracţia de pe pârtii a urmat, însă, drumul lung spre case. Ieri, elevii s-au întors la şcoală, dar nu pentru mult timp. Îi aşteaptă iar zile libere pe 24 ianuarie şi în vacanţa intersemestrială programată între 3 şi 11 februarie.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.