Doi parlamentari social-democrați de Brașov, au dat PSD-ul pe gruparea lui Ponta!

Doi parlamentari social-democrați de Brașov, au dat PSD-ul pe gruparea lui Ponta!

1 47

Că lucrurile nu prea mergeau bine la PSD Brașov era cunosct de multă vreme. Dar de aici pâna a face gestul de a părăsi partidul e o cale care nu o popt face decăt cei care sunt în stare să-și trădeze alegătorii, concetățenii și colegii.  Luni, 3 decembrie, doi deputați, care au candidat și au fost aleși în Parlament pe lista PSD au anunțat că au părăsit partidul. Cei doi sunt deputați, Mihai Mohaci fost și prefect de Brașov și făgărășanul Mihai Valentin Popa.

Din informațile nostre cei doi deputați care au părsit PSD prin gestul lor răspund practic eforturilor de racolare ale lui Victor Ponta. Niciunul din cei doi nu a plecat din convingeri politice sau ideologie. Ce promisiuni s-au făcut de au fost convinși să părăsească partidul pe listele care au candidat și au fost aleși, se va afla foarte repede. Un lucru e clar cei doi au ajutat formațiunea lui Ponta care acum poate sa-și constituie Grup parlamentar în Camera Deputaților.

Decalarații Marius Dunca, președintele PSD Brașov
”Gestul lor mă dezamăgește pentru că decizia lor de astăzi este o trădare a partidului care i-a trimis în Parlament. Nu cunosc motivele care stau in spatele deciziei lor, dar ce va pot spune este ca PSD Brasov ramane in continuare o echipa unită care va reusi sa obtină rezultate pozitive indiferent de gestul pe care l-au făcut doi dintre colegii noștri” a declarat Marius Dunca.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. Oameni DOSAR! Cei doi fac parte din această categorie. Doi oameni cu cheia in mana sistemului. S-a primit ordin, se executa! Si au plecat la Ponta. Oricând pot pleca in alta parte. Aici a fost adus PSD-ul judetean de Constantin Nita dupa 20 de ani de conducere.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.