Donare de sânge pentru polițistul tăiat cu sabia la Rădăuți

Donare de sânge pentru polițistul tăiat cu sabia la Rădăuți

Polițiști brașoveni din structurile de intervenții speciale, ordine publică și rutieră au donat ieri sânge pentru colegul lor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Suceava. Acesta a fost atacat cu o sabie și a fost rănit grav în timpul unei percheziții domiciliare la Rădăuți

Polițiști brașoveni din structurile de intervenții speciale, ordine publică și rutieră au donat ieri sânge pentru colegul lor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Suceava. Acesta a fost atacat cu o sabie și a fost rănit grav în timpul unei percheziții domiciliare la Rădăuți.

De altfel, zeci de poliţişti dar şi oameni obişnuiţi din întreaga ţară au donat sânge pentru Dan Ciprian Sfichi, de la SAS Suceava.
Marţi dimineaţa, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale.
La una dintre locuințele percheziționate, în Rădăuți, una dintre persoanele vizate l-a atacat și rănit, cu o sabie, pe agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi. Acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie ”Nicolae Oblu” din Iași., iar medicii sunt extrem de rezervați privind starea sa de sănătate.

Vifor Rotar

 

COMENTARII