„Dracula şi cyberfiction”

„Dracula şi cyberfiction”

0 74

Autori ai literaturii science fiction şi fantasy din ţară s-au reunit la Braşov la prima ediţie a Antaresfest. Cititorii acestui tip de literatură, dar nu numai au parte de trei zile pline de evenimente - lansări de carte, discuţii cu autorii, expoziţii de graphic novel sau ateliere de creaţie

Autori ai literaturii science fiction şi fantasy din ţară s-au reunit la Braşov la prima ediţie a Antaresfest. Cititorii acestui tip de literatură, dar nu numai au parte de trei zile pline de evenimente – lansări de carte, discuţii cu autorii, expoziţii de graphic novel sau ateliere de creaţie.
Tema primei ediţii a Antaresfest este „Dracula şi cyberfiction”. Evenimentul este organizat de Clubul Antares Braşov care a împlinit sâmbătă 38 de ani de la înfiinţare.
O vârstă frumoasă, spune Ana Maria Borlan, organizator, Antares Braşov, o perioadă în care membrii clubului au trecut prin multe evenimente interesante.
Antaresfest se va desfăşura la un hotel din centrul Braşovului şi va reuni peste 40 de autori ai genului si unde vor fi anunţate numele premianţilor la categoriilor roman, debut în volum şi povestire.
Asta pentru că, așa cum spune Nic Dobre, clubul își dorește să creeze o legătură cât mai strânsă între autori şi persoanele care sunt interesate de creaţiile de SF şi Fantasy autohton.
Evenimentul se va încheia în 10 septembrie.

Vifor Rotar

COMENTARII