Drama familiei reporterului de investigații brașovean Adrian Popescu

Drama familiei reporterului de investigații brașovean Adrian Popescu

Calvarul de neinchipuit al familiei nu s-a încheiat nici după două luni de la decesul jurnalistului. EVZ a aflat că Cecilia, fiica sa, a fost găsită moartă de oboseala,cu capul cazut pe calculator, în camera sa din Japonia, iar soția sa nu a mai dat niciun semn de viață.
Tragedia din familia fostului jurnalist menține un suspans dramatic. În urma investigațiilor, deces cu capul pe laptopul deschis…. Lucra pentru două facultăți de acolo și murise de epuizare!”, a declarat o prietenă de familie, care dorește să rămână anonimă. Același lucru  l-a spus și un prieten de-al lui Adi Popescu, din Brașov, care l-a și vizitat pe fostul coleg în spital, la București.

Urna lui Adi Popescu este încă la crematoriu!
La circa zece zile după moartea fiicei, Elena,mama sa a plecat în Japonia pentru a aduce în țară urna funerară cu cenușa Ceciliei. Numai că, pe 3 iunie, exact de ziua soției sale, Adrian Popescu moare la Fundeni și este incinerat, în lipsa nevestei sale, prin grija unui unchi, în vârstă de 93 de ani.
La incinerare a participat și cântăreața Silvia Dumitrescu, prietenă cu soția jurnalistului. De altfel, aceasta a și așteptat-o pe Elena la aeroport, degeaba, pe 10 iunie, când aceasta trebuia să se întoarcă acasă. Urna cu rămășițele pământești ale lui Adi Popescu se află încă în columbarul crematoriului Vitan-Bârzești.
Elena nu s-a întors în țară pentru că, acolo, lucrurile de acest gen durează foarte mult. Știu că abia a sosit în România un pachet cu lucruri de-ale fiicei. Și ea, Cecilia, a fost incinerată și urna este acum la o mânăstire din Japonia, unde colegii și prietenii săi îi aprind lumânări”, a declarat o altă apropiată a familiei.
Deși nu a mai dat semne de viață de aproape o lună și jumătate, informațiile  confirmă că soția lui Adrian Popescu locuiește la un hotel, pe cheltuiala universității unde lucra Cecilia, după ce inițial a stat la o prietenă a fiicei sale. (surse: Evz)

COMENTARII