Drapel coborât de paraşutist, paradă şi concerte de 1 Decembrie

Drapel coborât de paraşutist, paradă şi concerte de 1 Decembrie

De la ora 10.30, pe Bulevardul Eroilor, efective din MApN și MAI vor defila și își vor prezenta tehnica, armamentul sau echipamente esențiale. De la 11.30 va avea loc o depunerea de coroane la Monumentul Soldatului Necunoscut iar de la 12 până la 17 în Piața Sfatului va fi un concert folcloric

Brașovenii sunt invitați să participe la evenimentele organizate în centrul orașului de 1 Decembrie. Va fi paradă militară, al cărei punct culminant va fi coborârea unui drapel de către un parașutist, o ceremonie de depunere de coroane, spectacole folclorice, concerte, foc de artificii și se vor aprinde luminițele de sărbătoare.

De la ora 10.30, pe Bulevardul Eroilor, efective din MApN și MAI vor defila și își vor prezenta tehnica, armamentul sau echipamente esențiale.

De la 11.30 va avea loc o depunerea de coroane la Monumentul Soldatului Necunoscut iar de la 12 până la 17 în Piața Sfatului va fi un concert folcloric. De la ora 17.30 este programată festivitatea de aprindere a luminițelor de sărbătoare după care pe scenă vor concerta Antonia și Direcția 5.

De la ora 19.15 este programată retragerea cu torțe a Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmisegetuza”. Un detașament de onoare format din 116 soldați va parcurge traseul Piața Unirii-Biserica Neagră-Strada Mureșenilor-Bulevardul Eroilor- Comandamentul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmisegetuza”.

De la ora 19.40 este programat focul de artificii iar de la 20.00 la Teatrul Sică Alexandrescu va avea loc spectacolul Gala Centenarului Marii Uniri.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.