După BPN&CN a PNL – „Război pe toate fronturile” împotriva social democraţilor!

După BPN&CN a PNL – „Război pe toate fronturile” împotriva social democraţilor!

0 137

Este decizia Biroul Politic Naţional şi Consiliului Naţional al PNL, ţinute în week-end în Poiana Braşov. 800 de liberali au votat mai multe modificări la statutul partidului şi au făcut bilanţul noii conduceri la 4 luni de la alegerile interne

Este decizia Biroul Politic Naţional şi Consiliului Naţional al PNL, ţinute în week-end în Poiana Braşov. 800 de liberali au votat mai multe modificări la statutul partidului şi au făcut bilanţul noii conduceri la 4 luni de la alegerile interne.
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat atacuri dure la adresa mai multor demnitari din Guvernul Tudose, în special miniştrii Educaţiei şi Transporturilor. De altfel liberalii vor să iniţieze o nouă moţiune de cenzură la care speră să se alăture şi membri ai partidelor aflate la guvernare.
„Sunt păreri diferite legate de măsurile economice; există fisuri legate de promovarea proiectelor legate de subordonare politică a justiţiei, transferarea cotelor de contribuţii de la angajator la angajat care vor duce la scăderea salariilor. Vom depune moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară în momentul în care vom avea cea mai mare şansă de a o trece” a anunţat Orban în Poiană.
În cadrul aceleaşi întâlniri, liberalii l-au ales pe europarlamentarul Cristian Buşoi vicepreşedinte al partidului pe domeniul sănătate, muncă, familie şi protecţie socială.

Vifor Rotar

 

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.