După umilința cu Slatina, handbalistele de la Corona pregătesc meciul de la...

După umilința cu Slatina, handbalistele de la Corona pregătesc meciul de la Cluj; pentru a redresa situația, a fost chemat fostul internațional Gabriel Kicsid

0 98

Echipa de handbal Corona Braşov va juca luni, de la ora 19.00, în deplasare cu Universitatea Cluj. După ce echipa a fost umilită etapa trecută pe teren propriu, de lanterna roșie, CSM Slatina, antrenorii speră să reuşească să mobilizeze la maxim echipa pentru partida de la Cluj, una în care ambele echipe au nevoie disperată de puncte.
Antrenorul Vasile Curiţeanu este de părere că echipa Corona trebuie să demonstreze că ce s-a întâmplat până acum a fost doar o situație greu de explicat:„Nu avem altă variantă, în afara victoriei la Cluj. Venim după o înfrângere inexplicabilă în faţa celor de la CSM Slatina şi trebuie să demonstrăm un lucru normal, anume că acela a fost doar un accident. Ştim că va fi un meci greu, Clujul se află într-o nevoie disperată de puncte, pentru că sunt în subsolul clasamentului şi e clar că vor juca cu o determinare pe care noi trebuie să o combatem. Cu toţii, noi, staff-ul tehnic, dar şi fetele, trebuie să înţelegem că doar printr-o mobilizare exemplară putem demonstra că echipa asta are cu adevărat valoare. Fără discuţie, mergem la Cluj să luăm toate punctele, cu acest gând trebuie să intrăm toţi în teren”.

Şi antrenorul secund, Dragoş Dobrescu, este conştient că echipa are nevoie de o victorie, pentru că ea ar schimba şi atmosfera apăsătoare din echipă şi moralul fetelor: „Aşa cum am mai spus încă de acum câteva etape, situaţia noastră face ca orice meci să fie extrem de important şi să nu ne permitem nici un pas greşit. Din păcate, însă, am făcut cam mulţi paşi greşiţi şi am ajuns în situaţia de a fi şi noi cumva disperaţi să obţinem victorii. După înfrângerea cu Slatina, nici atmosfera şi nici moralul echipei nu sunt tocmai cum ar trebui să fie, pentru că pe toţi ne apasă situaţia actuală,. Dar nu avem ce face, trebuie să ne adunăm, să mergem să câştigăm la Cluj şi apoi încet şi lucrurile se vor schimba în bine. Oricât de bine ne-am pregăti, singurul lucru care poate ridica moralul unei echipe este victoria, astfel că trebuie să facem în aşa fel încât să o obţinem”.

Echipa are un consiler de marcă : Gabriel Kicsid

Conducerea clubului Corona Brașov l-a cooptat în stafful de conducere pe fostul internațional Gabriel Kicsid, campion mondial și multiplu medaliat, care va încerca să dea o mână de ajutor, pentru ca echipa să iasă din pasa neagră…
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.