Echipa feminină de tenis de masă a României este, din nou, campioană...

Echipa feminină de tenis de masă a României este, din nou, campioană europeană!

0 28

Naţionala feminină de tenis de masă a României a câștigat un nou titlu european, la campionatele continentale de la Nantes, în Franţa. Elevele lui Viorel Filimon au câştigat cu 3-0 finala împotriva Portugaliei. 

Lotul feminin: Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Adina Diaconu, Irina Ciobanu. Antrenor – Viorel Filimon.

O victorie de prestigiu, care marchează superioritatea sportivelor noastre în Europa.

Declarații după victoria cu Portugalia :

Bernadette Szocs: ,,A fost o presiune pe mine, dar m-a motivat şi m-a făcut să lupt de la primul punct la ultimul. Am ajuns la sfârşit şi am câştigat. Sunt mândră de mine că am început bine meciul din finală. Strig, mă gândesc la ce am de făcut la următorul punct, e o jucătoare greu de bătut, am câştigat, am pierdut, dar de data asta am fost motivată şi pregătită fizic şi psihic. Poate e 3-0, dar nu e chiar aşa. Au fost nişte meciuri grele, trebuia să luptăm la fiecare punct, au valoare, sunt agresive, sunt şi chinezoaice. Noi suntem chinezoaicele României. Pe moment nu ştiu ce cadou îmi fac, dar acum îmi doresc să-mi revin, pentru că a fost un concurs foarte greu. Vreau să le mulţumesc tuturor din federaţie, tuturor sponsorilor, fără ei nu am fi putut fi aici. Îi mulţumesc doamnei psiholog, domnului antrenor, care ne-au susţinut. Fără ei nu am fi ajuns aici” 

Daniela Dodean Moniteiro: ,,Le-am citit de mult, de mult şi bine. Cu două jucătoare de azi am jucat şi în Luxemburg şi am jucat şi la Alicante cu ele. Ştiam ce joacă şi aveam pregătită toată ideea de joc. Meciul de azi şi meciul de ieri au fost cele mai grele

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.