Ecou din Germania: ”Nici un alt premier nu a reprezentat România cu...

Ecou din Germania: ”Nici un alt premier nu a reprezentat România cu atâta demnitate”

1 95

„Trimiși în Parlamentul European de poporul român pe care au ales sa-l înjure vârtos și să-l trădeze pentru interese meschine – căscați ochii la liste când votați pentru Europarlamentare pentru ca astfel de elemente să nu mai ajungă niciodată acolo!”

Romanca asta hulita de toti prostii si tradatorii tarii, pina acum este singurul politician in 29 de ani care ne face cinste si un adevarat patriot!! BRAVO !!!!

”Nu s-a dus să se milogească și nici nu a ezitat în a da replici dure, dar civilizate, acolo unde a fost cazul – un premier care are curajul de-a le spune lucrurilor pe nume.
 Discursul premierului din plenul Parlamentului European a avut imediat ecouri – și multe dintre ele admirative. Una dintre cele mai apreciate internaute, Monica Krueger, româncă stabilită în Germania, la Munchen, a transmis un mesaj puternic: ”Avem Premier!”
”În urma discursurilor ținute în Parlamentul European am constatat că Viorica Dăncilă este un premier cu demnitate, puternică și care nu se „clatină” la prima adiere de vânt!”, a scris Krueger. ”Pot spune si o spun: avem premier!”.

Mai mult, internauta consideră că Viorica Dăncilă este net superioară înaintașilor ei din fruntea guvernului român la un capitol – demnitate în fața Europei.
”Nici un alt premier nu a reprezentat România cu atâta demnitate cum o face Viorica Dăncilă”, consideră Monica Krueger. ”Nu s-a dus nici cu „papornița” în mână să se milogească și nici nu a ezitat în a da replici dure, dar civilizate, acolo unde a fost cazul. Iată un premier care are curajul de-a le spune lucrurilor pe nume, sclifosiților de la Bruxelles”.

Dar, românca din Germania a mai remarcat și felul în care premierul a răspuns întrebărilor presei la conferința susținută alături de președintele PE, Antonio Tajani – ”Eleganță și diplomație”, notează Krueger.
”În conferința de presă ținută alături de Antonio Tajani, am descoperit latura diplomatică a Vioricăi Dancilă, răspunzând elegant la întrebări care s-ar fi vrut să o pună în dificultate”, scrie Monica Krueger. ”Dar, iată că nu s-a întâmplat, și chiar mai mult, a reafirmat demnitatea poporului român!”, a remarcat internauta, pe Facebook.

Monica Krueger are un mesaj și pentru liderul ALDE, Călin Tăriceanu, căruia îi cere să ia atitudine față de intervențiile dure ale colegului său olandez, Verhofstadt.
”Aștept replica lui Călin Popescu #Tăriceanu la faptul că Guy Verhofstadt a amenințat #ALDE România cu excluderea din familia liberală… și aștept… și aștept…”, scrie ironic Monica Krueger.

În fine, internauta din Germania are câteva cuvinte grele pentru parlamentarii care au atacat guvernul și, implicit, România.
”Trimiși în Parlamentul European de poporul român pe care au ales sa-l înjure vârtos și să-l trădeze pentru interese meschine – căscați ochii la liste când votați pentru Europarlamentare pentru ca astfel de elemente să nu mai ajungă niciodată acolo!”, transmite apreciata internaută cititorilor săi.

Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. Si ce folos, deja Westul a luat-o in colimator si sigur ca „romani de bine” o vor executa.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.