Este posibil să se oprească, din nou, sportul, în România?

Este posibil să se oprească, din nou, sportul, în România?

0 18

Creșterea numărului de persoane care sunt infectate cu Covid 19, determină autoritățile din România să privească cu circumspecție viitorul apropiat. În domeniul sportului, în ultima perioadă, mai mulți jucători de fotbal, dar și arbitri, au fost depistați pozitiv. Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a transmis un avertisment și susține că nu exclude întreruperea din nou a competițiilor sportive, în România. Ionuț Stroe susține că ar lua decizia de a opri competițiile sportive din România, toate acestea după ce în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 555 de noi cazuri de coronavirus, după ce s-au efectuat 13.147 de teste. Mai mult, România a ajuns la 1,817 de decese de apariția pandemiei de Covid 19, la noi în țară.

N-aș fixa un prag la care să oprim din nou toate competițiile. Pentru că în momentul de față nu vorbim despre această perspectivă. Dar este posibil, Doamne Ferește de așa ceva. Să ne ferească Dumnezeu de valul al doilea. Sper să nu ajungem în situația din lunile anterioare.. Nimeni nu-și dorește să ajungem în situația de a opri din nou competi’iile sportive,dar nu excludem acest lucru”, a spus Stroe.

Ionuț Stroe a mai declarat și că nu exclude oprirea competițiilor sportive, dar recunoaște că nu și-ar dori să ajungă să ia o astfel de decizie care ar afecta sportul din România. „Și nu doar în România. S-au anulat Campionatul European, Jocurile Olimpice, Euro 2020. Doamne Ferește!”a mai spus Ionuț Stroe.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.