EUROPA NOUUL SODOM ȘI GONORRHEA

EUROPA NOUUL SODOM ȘI GONORRHEA

0 214

Europenii se trezesc la faptul că nu există nici un fel de prânz gratuit și nici nu este nimic gratuit asupra amorului liber, pentru că are de asemenea un preț foarte mare, cunoscut sub numele de faliment moral.
Un nou raport al Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) a arătat că noile cazuri de sifilis în Europa au crescut recent, cazurile raportate fiind în creștere cu 70% din 2010.
Raportul a examinat cazuri de sifilis care au fost raportate în 30 de țări între 2007 și 2017. Conform noului raport, între 2010 și 2017, ratele de boli de transmitere sexuală s-au dublat în Irlanda, Germania, Marea Britanie, Islanda și Malta.

Sifilisul, care este cauzat de o bacterie, poate avea consecințe grave asupra sănătății. În general, cei care au fost infectați vor experimenta mai întâi o ulcerație dureroasă care eventual va dispărea. După acest simptom inițial, persoanele pot dezvolta simptome asemănătoare gripei și o erupție cutanată. Dacă nu este tratată, boala poate duce la neuro-sifilis, tipul de sifilis care duce adesea la boli mintale.
Chiar și după ce simptomele se diminuează, infecția poate dura zeci de ani. Infecția poate crește riscul de transmitere a virusului HIV, iar la femeile gravide poate duce la pierderea fătului sau la nașterea lui mort.
ECDC, cu sediul la Stockholm, a confirmat în raportul lor că noile cazuri de sifilis depășesc acum noi cazuri de HIV. Potrivit datelor, 25.353 de persoane au fost diagnosticate cu HIV în 2017, în scădere de la peste 31.000 de cazuri în anul precedent.
Andrew Amato-Gauci, șeful programului ECDC pentru HIV și bolile venerice, a comentat datele spunând: „Creșterea numărului de infecții cu sifilis pe care le vedem în Europa și în alte țări din întreaga lume este rezultatul mai multor factori, cum ar fi sex fără prezervativ și cu mai mulți parteneri sexuali, combinate cu mai puțină frică de a contracta HIV. „

Studiul a arătat că creșterea numărului de cazuri printre heterosexuali a inclus alți factori precum abuzul de substanțe și „mai multe vulnerabilități sociale, cum ar fi sărăcia, lipsa de adăpost, minoritatea etnică, statutul de migrant sau refugiat”.
Rețineți că aceste boli cauzate de sine au fost, practic, necunoscute sau eradicate înainte ca permisivitatea, degenerarea și imigrația fără precedent a non-europenilor s-au răspândit în Europa. 
Aceste condiții sunt încă necunoscute în fostele națiuni est-europene mai conservatoare, cum ar fi Polonia, Statele Baltice, Ungaria, grupul națiunilor din Visegrad.
Datele din raportul publicat sugerează, de asemenea, că bărbații cu vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani sunt în mod special susceptibili de a fi infectați cu boli de transmitere sexuală în raport cu alte grupuri demografice, cum ar fi femeile și alte grupuri de vârstă. Când un bărbat face sex cu o femeie, el face sex și cu toți bărbații care s-au împerecheat cu ea în prealabil. Homosexualii au fost citați în studiu ca fiind în mod deosebit în pericol.
Dar sifilisul nu este singura boală cu transmitere sexuală care este în creștere în Europa.
 În 2017, Autoritatea de Sănătate Publică din Suedia a arătat că țara a avut cea mai mare creștere cunoscută vreodată în cazurile de gonoree, continuând dureros inversarea unei tendințe care aproape a văzut eradicarea completă a bolii.

Alte boli despre care se credea că au fost eradicate cu mult timp în urmă sau care erau în întregime străine Europei au înregistrat noi creșteri, în special din cauza crizei migranților în curs de desfășurare. 
Tuberculoză, paraziți, scabie, afecțiuni gastro-intestinale și hepatice, și chiar boli tropicale care mănâncă carnea au fost văzute în ultimii ani.

Articol tradus din The Ethnic European
Sursa: LupulDacic.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.