Eveniment sportiv caritabil, în 20 decembrie, la Brașov : „Meciul Stelelor de...

Eveniment sportiv caritabil, în 20 decembrie, la Brașov : „Meciul Stelelor de Crăciun”

0 93

Clubul Sportiv Colțea 1920 Brașov împreună cu Academia Celta Brașov, organizează în ziua de 20 decembrie, de la ora 19.00, a treia ediție a evenimentului caritabil, „Meciul Stelelor de Crăciun”, în cadrul căruia, Colțea 1920 se va duela cu o echipă formată din vedete ale Brașovului. Dacă la primele două ediții s-au strâns jucării pentru copiii din centrele de plasament, la ediția din acest an, intrarea la „Meciul Stelelor Crăciun” se va face pe baza unei donații în haine sau alimente neperisabile (ulei, zahăr, făină, orez, conserve, etc)
,,Este un eveniment de suflet pentru noi toți cei de la Colțea 1920 și Academia Celta Brașov. Și în acest an clubul brașovean își propune ca măcar de sărbători să facă ceva pentru cei care au nevoie de mai mult în viața lor, pentru cei care trebuie să simtă că cineva se gândește și la ei și pentru cei care au dreptul să zâmbească măcar de Crăciun. Singura echipă de futsal din Brașov,. Din experiența anilor trecuți putem să-i asigurăm pe cei prezenți că spectacolul va fi la el acasă în Sala Sporturilor.. Toată lumea din club se implică cu bucurie în acest proiect. Cred că e important să ne gândim și la cei care au nevoie de atenție și de ajutor. În anii trecuți am reușit să implicăm comunitatea din Brașov în acest proiect și am reușit să adunăm foarte multe cadouri pentru micuți. La primele două ediții am jucat cu casa închisă și acest lucru m-a bucurat foarte mult. Sper ca și în acest an să reușim să strângem cât mai multe cadouri pentru cei care au nevoie. Vreau să le mulțumesc tuturor celor din club și vedetelor care de-a lungul anilor s-au implicat în acest proiect”, a declarat președintele CS Colțea 1920 Brașov, Ciprian Jurubescu.
Meciul Stelelor de Crăciun a fost inclus în proiectul GIIG (Get Inclusive In the Game), un program derulat de Erasmus împreună cu Uniunea Europeană. Prin acest program cei de la Colțea 1920 Brașov promovează activitățile voluntarilor în sport, incluziunea socială sau eradicarea rasismului.
D.D.

COMENTARII