Excavator de mare tonaj în zona Coasta Vacii, din Şchei

Excavator de mare tonaj în zona Coasta Vacii, din Şchei

0 47

Poliţiştii locali au fost sesizaţi că utilajul era bine ascuns printre malurile de pământ săpat; șcheienii se tem că vor fi reluate lucrările pentru proiectul imobiliar începute anul trecut

Poliţiştii locali au fost sesizaţi că utilajul era bine ascuns printre malurile de pământ săpat; șcheienii se tem că vor fi reluate lucrările pentru proiectul imobiliar începute anul trecut.

Dacă sesizarea se va confirma, tot ce vor depista oamenii legii va fi adăugat la plângerea penală a Poliţiei Locale, depusă la Parchet în 26 iunie 2017, în vederea instrumentării cauzei şi luarea măsurilor care se impun.

Poliţiştii locali supraveghează zona de aproape 2 săptămâni, iau declaraţii locuitorilor şi fac poze.
Sesizarea este încă în cercetare, iar declaraţiile şi pozele vor fi comparate cu pozele pe care le-a făcut, anul trecut, Poliţia Locală, pentru a stabili dacă au mai fost făcute lucrări în zonă. Poliţiştii locali încearcă să afle şi cum a apărut excavatorul acolo.

În anii 2016 şi 2017, o parte a Dealului Vacii a fost decopertat, pentru amenajarea unor drumuri de acces și construirea unor clădiri.

Nu au fost realizate lucrări de consolidare a versantului, astfel că, în timpul inundaţiilor din acest an, odată cu apa de pe deal, în Cartierul Şchei şi chiar în zona Colegiului Naţional Unirea, au ajuns şi cantităţi impresionante de aluviuni.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.