Există sau nu Sufletul Pereche?! Se caută permanent acel suflet pereche Primordial?!

Există sau nu Sufletul Pereche?! Se caută permanent acel suflet pereche Primordial?!

0 94
Avem pareri pro si contra cu privire la existenta Sufletului Pereche …evident din vremuri imemoriale cu multi eoni in trecut exista mituri legende basme povesti care vorbesc despre asa ceva. Ar trebui sa credem sau nu…ramine doar la alegere dvs si la rezonanta pe care o aveti cu asemenea informatii…
De multe ori filmele SF, miturile, basmele, legendele, povestile nu sint decit informatii reale ale unor vremuri ancestrale de mult apuse care apoi spuse pe cale orala de-a lungul eonilor au devenit legende, mituri, basme……

Mai nou industria cinematografica din SUA incearca sa ascunda ADEVARUL la VEDERE in Filmele SF, cele mai multe facute de MARVEL cu scopul vadit insidios, daca cineva ca mine incearca sa aduca informatia unui adevar relevat, sa fie ridiculizat datorita faptului ca acel adevar a aparut deja in filme SF sa creeze distorsiune, diversiune, neincredere, pareri pro si contra …intr-un cuvint iluzie si haos bine orchestrat.
Deseori se confunda Microcosmosul cu Macrocosmosul in ceea ce priveste Sufletul Pereche de aceea redau o repostare pe care am avut-o cu un coleg FB care nu credea in suflet pereche, iată postarea :

Imagini pentru yin și yangVezi acest Simbol Sacru Ancestral? El simbolizeaza INTREGUL NU jumatatea!
El reprezinta DUALITATEA in UNITATE! Adica Barbatul si Femeia ca JUMATATI ce Formeaza un INTREG!
Dvs NEGATI EXISTENTA a ceva PREEXISTENT barbatului si femeii din zilele noastre! Este un NONSENS! Una este INTREGUL nostru ca FIINTA UMANA INDIVIDUALA si altceva este DIVERSITATEA TUTUROR FIINTELOR UMANE (barbat si femeie formind un intreg asemeni simbolului Yang si Yin) CARE TIND CATRE UNITATE SAU ABSOLUT CATRE SURSA! NU PUTEM CONFUNDA MACROCOSMOSUL(PLANETE, SISTEME SOLARE, GALAXI, UNIVERS) CU MICROCOSMOSUL (FIINTEI UMANE FORMAT CA INTREG DIN BARBAT SI FEMEIE)

„Deja cind vorbim de UNITATEA noastra a TUTUROR vorbim despre Macrocosmos …atunci cind vorbim doar de UN BARBAT si O FEMEIE  ca de un intreg vorbim despre Microcosmos. Asta inseamna „Sa facem OMUL dupa CHIPUL si ASEMANAREA NOASTRA!”
Nu se referea la Corpul Fizic (ci la SPIRIT) care este doar o „Haina sau Vehicul” de experimentare a SPIRITULUI in PLAN MATERIAL doar pentru EVOLUTIA SA!
Si iar ma intorc la Cunoastere si la Mitul Androginului (caci omul in vremuri ancestrale cu multi eoni in trecut era androgin barbatul si femeia in acelasi corp (intreg) cu 12 catene pe ADN… nu 2 câte avem in PREZENT… avind capacitati paranormale deosebite nu vorbeau ci transmiteau ginduri telepatic si faceau o sumedenie de alte lucruri paranormale)

Apoi s-a a facut o „operatie genetica” si a despartit femeia de barbat a redus catenele pe ADN doar la doua si a introdus vorbirea actuala! De aceea in subconstient se petrece ceva ce nu poti intelege, dar, te determina sa iti inseli nevasta sau iubita, sau iubita te inseala chiar nevasta, pentru ca subconstientul STIE ca ai ALES ERONAT …si cauta permanent acel suflet pereche Primordial!

Acum imagineazati un milion de bacnote euro fiecare cu seria lor! Rupele pe din doua, amestecale si incearca sa faci o bacnota INTREAGA pe ACEEASI SERIE care sa se potriveasca! La numarul de PERMUTARI iti va lua cu siguranta poate mii de ani! Asa este si cu ALEGEREA noastra in privinta Femeii (sau barbatului_ vorbesc de cuplu firesc_barbat+femeie) ce ar trebuii sa reprezinte Sufletul nostru Pereche! Si cum spuneam fiecare crede ce vrea si Alege ce doreste ….numai sa alegeti cu intelepciune!
Nitu E George

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.