Falsurile SOLICITARII AUTONOMIEI ÎN BAZA UNOR CRITERII ECONOMICE ERONATE!!

Falsurile SOLICITARII AUTONOMIEI ÎN BAZA UNOR CRITERII ECONOMICE ERONATE!!

Urzeala din spatele solicitărilor de autonomii fiscale, economice se structurează pe premize false, chiar ordinare, dar îndeosebi se bazează pe neștiința și ignoranța multor români, și a celor mai mulți minoritari care, daca vor, pot să’și crească potența numerică într’un alt stat, în care de la 5%, să salte la peste 15%. Pentru acești adepti ai autonomiilor regionale pe baze economice, cum este cea a minoritarilor, prezentăm niște cifre, ca să înțeleagă toată lumea cât de deplasate și mincinoase sunt „argumentele” lor. Acești urzitori susțin aberant ca:

Impozitele acumulate în Transilvania ajung în Moldova și Oltenia pe nedrept, spun acestia.Transilvania este trezoreria Romaniei  (?!!! n.m.). Ei au mai mare nevoie de noi, decât noi avem de ei. Regiunea noastră s’ar putea autosusţine.zic maghiarii”  ”O minciună repetată de o mie de ori rămâne o minciună, dar o minciună repetată de un milion de ori devine adevăr”, spunea hitleristul Goebbels, Ministrul Propagandei Publice în timpul regimului nazist. Asta se incearca!

Așadar să încercăm cu cifre reale sa demascăm minciuna patri-oților locali.
Regiunea Transilvania (Ardeal)+Crișana+Banat+Maramureș) aduc la bugetul național 178 miliarde lei, cu o medie de doar 11 miliarde lei în cele 16 județe.
Restul țării (Moldova+Muntenia+Oltenia+Dobrogea) aduce la bugetul national 364,27 miliarde lei cu o medie de 14 miliarde lei în cele 25 de județe și București.
Unde este superioritatea Transilvaniei și a celorlalte regiuni față de „Regat”scuipat zilnic  de-alde neispraviti ca SABIN GHERMAN?
 Dacă ne luăm si numai dupa cifre seci, constatăm că este o gogoriță toată construcția lor, mai ales când se argumentează economic.Autonomia economica si o administratie regionala nu se justifică, cifrele reale aratandu’ne un nivel de aport la bugetul centralizat, exact invers:

Mai exact, Transilvania traiește de pe urma „Regatului”, dacă ne folosim de terminologia patri-oților.
Spre exemplificare e suficient să înțelegem
 că doar Bucurestiul are un aport de 33 de ori mai mare ca al Covasnei, de 29 de ori decât Sălaj, 20 de ori decât Harghita, 20 de ori decât Bistrita Nasaud, de 12 ori cât Mureș, de 10 ori cât Arad, tot de 10 ori decât Sibiu și de 7 ori cât Brașov.

Aproape 6,3 miliarde de lei (1,5 miliarde de euro) este surplusul pe care l’a adus în anul 2011 Bucureștiul la economia țării, dupa cum reiese din estimările Comisiei Naționale de Prognoza (CNP), trend care a continuat și în 2012 și în 2013.
Desigur,este si explicabil de ce numai Bucureștii are cea mai mare pondere (22-23%) în economia României, fiind urmat , la mare distantza , de Cluj, Timiș, Argeș, Constanța, Prahova, Brașov, Dolj, Ilfov, Iași.

https://thraxusares.files.wordpress.com/2015/01/214-topul-judetelor-dupa-valoarea-economcia-2011.jpg?w=670

Publicat 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.