Familia Regală la Braşov, de Ziua Eroilor

Familia Regală la Braşov, de Ziua Eroilor

0 94

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, şi Principele Radu vor vizita Braşovul, cu prilejul comemorării Zilei Eroilor şi a sărbătorii Înălţării Domnului

Familia Regală a României va depune astăzi o coroană la Monumentul Soldatului Necunoscut din Piaţa Unirii. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, şi Principele Radu vor vizita Braşovul, cu prilejul comemorării Zilei Eroilor şi a sărbătorii Înălţării Domnului.

La ora 13.45, Familia Regală va depune o coroană de flori la Monumentul Soldatului Necunoscut din Piaţa Unirii, după care se va reculege în Biserica Sfîntul Nicolae din Piaţa Unirii.

La ora 15, Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu vor lua parte, la Casa Sfatului, la evenimentul de lansare a volumului „Susţine cu a ta mînă Coroana Română” semnat de Majestatea Sa şi de Alteţa Sa Regală, publicat la Editura Litera.

De asemenea, cuplul regal va vizita expoziţiile de fotografii de la Casa Sfatului dedicate Familiei Regale a României.

Ziua Eroilor, sărbătoare naţională a poporului român, este celebrată anual, de Ziua Înălţării Domnului, mare sărbătoare creştină, care marchează înălţarea la cer a lui Iisus Hristos, la 40 de zile după Înviere.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.