Florin Turcu, antrenorul sportivului brașovean care s-a împușcat : ,,Era un om...

Florin Turcu, antrenorul sportivului brașovean care s-a împușcat : ,,Era un om de bază în toate echipele în care a jucat, un îndrăgostit de polo”

0 66

Un adolescent din Brașov care era, poloist legitimat la echipa de juniori a clubului Corona Brașov, s-a sinucis cu arma tatălui său. Apelul la 112 a fost înregistrat miercuri, în jurul orei 17,00. Tânărul și-a pus capăt zilelor, în cartierul brașovean Stupini, folosind o pușcă de vânătoare, împușcându-se mortal, în zona capului. Florin Turcu, antrenorul secției de polo juniori de la Corona, a fost prima persoană din anturajul tânărului, care a oferit o declarație după tragedie : ,,Este o mare pierdere pentru familia echipei noastre, pentru clubul nostru. Suntem cu toții devastați de întâmplare. Era un sportiv de top, unul din componenții de bază ai echipei de juniori. Tot anul trecut, la Cupa Corona, a fost cel mai tehnic jucător. A fost un component de bază al echipelor, a jucat în primii șapte mereu. Era pasionat de acest sport și se antrena cu pasiune, trăgea de el mereu. Marți a fost ultimul lui antrenament, am vorbit cu el pentru ultima dată și ne-am despărțit așa cum am făcut-o mereu, fără să fie vreun semn de tulburare sau nemulțumire”.

Surse neoficiale au precizat că înainte de a se împușca în cap, tânărul avusese o discuție în familie, cu părinții săi, despre rezultatele de școală dar și cele de pe plan sportiv. Poliția a deschis o anchetă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. De asemenea, poliţişti din cadrul Serviciu Arme şi Muniţii fac verificări pentru stabilirea legalităţii deţinerii armei şi armamentului, precum şi condiţiile de depozitare a acestora.
În memoria celui dispărut, se va păstra un moment de reculegere înainte de meciurile din acest week-end ale echipei de seniori, care se vor disputa la Brașov, iar jucătorii Coronei Sportul Studențesc vor purta banderole negre.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.