Focar de infecţie la parterul unui bloc de pe bulevardul Griviţei

Focar de infecţie la parterul unui bloc de pe bulevardul Griviţei

0 46

O vârstnică de 84 de ani şi-a umplut apartamentul cu gunoaie cărate de la containere. Gândacii, şoarecii, şobolanii şi mirosul pestilenţial i-au adus la exasperare pe vecini, care se judecă de doi cu bătrâna, fără niciun rezultat

O vârstnică de 84 de ani şi-a umplut apartamentul cu gunoaie cărate de la containere. Gândacii, şoarecii, şobolanii şi mirosul pestilenţial i-au adus la exasperare pe vecini, care se judecă de doi cu bătrâna, fără niciun rezultat.

La domiciliul bătrânei se afla vineri doar nepoata acesteia. Înarmată cu mănuși și mască chirugicală, femeia profită de absenţa mătuşii ca să scoată cât mai multe resturi din apartament. Bătrâna nu o primește mereu și îi interzice să arunce ceva din casă.

Asociația de Proprietari a acționat-o pe bătrână în instanță, dar după doi nu s-a decis nimic. Un locatara s-a şi mutat din bloc, pentru că nu mai suporta mirosul crunt şi mizeria de nedescris.
Vecinii povestesc că femeia a făcut și alte gesturi care i-au șocat.
Mircea Iordache, președintele Asociației de Proprietari Potcoava, spune că bătrâna a fost surprinsă de două ori de vecini în curtea blocului făcând baie în pielea goală.

Situaţia imposibilă de pe Griviţei nu pare să aibă soluţie. Femeia nu le permite inspectorilor de la Direcția de Servicii Sociale să intre în apartament.

Vecinilor nu le rămâne altă soluție decât să ceară internarea involuntară a femeii la Psihiatrie. Cine va face curățenie în apartament și cine își va asuma apoi îngrijirea bătrânei sunt încă întrebări fără răspuns.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.