Fondul Suveran al Shmekeriei Politice!

Fondul Suveran al Shmekeriei Politice!

0 65

Întrebat cum va funcţiona acel Fond Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, si de ce a suscitat atâta interes în atâtea ţări, Liviu Dragnea a spus că nu este inventată apa caldă şi că Fondul Suveran din Norvegia este unul din principalele motoare de dezvoltare economică, acelaşi lucru întâmplându-se şi în Polonia.
Cam asa ne umfla capul cu tiribombe investitionale si Varujan Vosganian, inventatorul Fondului PROPRIETATEA, o colosala GAURA adusa proprietatii de stat, o autentica delapidare nationala in valoare de peste 4 miliarde euro la constituire care produce pagube in continuare!!

Pe cine vrei tu sa pacalesti, mai LIVACHE?
La observaţia moderatorului, care a arătat că în Norvegia acest fond se bazează pe industria de extractie a Petrolului in Marea Nordului, Dragnea a răspuns impleticit, după o scurtă pauză: „Bun, nu ştiu dacă mai am timp să explic…. Era bine să începem cu asta. 
Toate companiile de stat din România profitabile, vor fi incluse în acest Fond, care va emite obligaţiuni, care pot fi cumpărate de orice cetăţean şi de orice firmă. Statul va rămâne 100% acţionar, nu va vinde nicio acţiune de acolo, pentru că sunt companii strategice şi, de asemenea, acest Fond, aşa cum se întâmplă şi în alte părţi(?) din lume, împreună cu fondul de investiţii mari şi cu bănci internaţionale, cu care am şi avut discuţii oficiale(?), vor face joint venture cu care se vor finanţa investiţii mari, strategice”.

Vor începe să construiască fabrici, capacităţi de producţie, în zone unde existau, dar în perioada 1997-1998, 1.300 de fabrici şi uzine din România au fost tăiate, lichidate şi un milion şi jumătate de români au rămas pe drumuri şi va începe o reindustrializare a României. Şi sunt fonduri uriaşe de investiţii care vor să investească, pentru că vor să aibă profit. Aşa se lucrează…”, a adăugat neconvingator si prolix dl. Dragnea.
Dumneata realizezi ce inseamna sa readuci 1,5 milioane de oameni activi,in unitati industriale …plus investitori(?) care nu exista? Acum de ce nu investesc, domnu’ Dragnea?
Forta de munca, macar mediu calificata, de unde o mai  iei, ca nu se mai intoarce nimeni la 1.500 lei salariu de baza, cand aceeasi suma in euro  o iau acolo unde sunt??
Pentru reindustrializarea tarii  i-au trebuit regimului Ceausescu, sub dictatura forte, cel putin un sfert de secol!

Pe cine mai vrei sa prostesti dumneata, dle Dragnea?
Daca treci prin Parlament „trasnaia” asta …economica,va dau in judecata pentru tentativa de inselaciune
!! Sa spuna o instantza (care va raspunde peste ani de solutie!) daca isi asuma, prin hotarare judecatoreasca, o decizie de asemenea amplitudine economica si raspundere sociala si…penala!

dd rujan

COMENTARII