Fotbal : S-a încheiat Brasov Junior’s Cup 2017, unul din cele mai...

Fotbal : S-a încheiat Brasov Junior’s Cup 2017, unul din cele mai puternice turnee de fotbal pentru copii şi juniori, din sud-estul Europei

0 67

Ediția a noua a Brașov Junior’s Cup a ajuns la final. În ultima zi de întreceri, au fost stabilite clasamentele ultimelor trei categorii de vârstă.
La grupa 2004, câștigătoare a fost Junior Suceava, care în finala s-a impus cu 2-1 în fața celor de la LPS Banatul Timișoara, podiumul fiind completat Cautis Steaua Sudului, care a învins cu 4-0 în finala mică pe LPS Iași. Premii individuale: Rogozan Răzvan (Cautis Steaua Sudului) – golgheter, Doboșan Alexandru (LPS Banatul Timișoara) – cel mai bun portar, Neamțu Eduard (Junior Suceava) – cel mai bun jucător.

La grupa 2003, Kids Tampa și-a adjudecat trofeul, învingând în finala pe ASU Politehnica Timișoara, scor 2-1, în timp ce în finala mică Junior Suceava a învins CSS Slatina. Premii individuale: Timoș Denis (ASU Politehnica Timișoara) – golgheter, Zofota Răzvan (Junior Suceava) – cel mai bun portar, Pârvulescu Sergiu (Kids Tâmpa) – cel mai bun jucător.

La grupa 2002, s-a impus CSS Brașovia, urmată în clasament de Kids Tâmpa, FC Bacău și US Catanzaro (Italia). Premii individuale: Moroie Mihnea (CSS Brașovia) – golgheter, Lolaru Alexandru (Kids Tâmpa) – cel mai bun portar, Tălmaciu David (Kids Tâmpa) – cel mai bun jucător.

Învingătoarele categoriilor 2005 – 2011
2005 – Locul I – Prosport Academy
2006 – Locul I – ACSM Codlea
2007 – Locul I – Cautis Steaua Sudului
2008 – Locul I – Luceafarul 2010 Cluj
2009 – Locul I – Prosport Academy
2010 – Locul I – Chelsea Bucuresti (Galben)
2011 – Locul I – Kinder Constanta

În total, peste 170 de echipe au fost angrenate în competiție, în ultimele două săptămâni, la baza sportivă Unirea din Tărlungeni, mii de copii fiind susținuți de părinți și apropiați, în cadrul unuia dintre cele mai puternice turnee de fotbal la nivel juvenile, din sud-estul Europei.
Dorin Duşa.
.

COMENTARII