Futsal : Campioana României vine la Brașov, pentru un meci din Cupa...

Futsal : Campioana României vine la Brașov, pentru un meci din Cupa României!

0 91

Singura echipă de futsal din Brașov, Colțea 1920, va juca în faza a doua a Cupei României împotriva campioanei en-titre a României, Autobergamo Deva. Băieții pregătiți de Radu Burciu au parte de o misiune imposibilă duminică seara de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”.

Băieții de la Deva sunt pe poziția secundă în Liga I, cu 36 de puncte. În cele 14 jocuri disputate până acum, Autobergamo a reușit 11 victorii și 3 rezultate de egalitate, fiind neînvinsă în acest sezon. Robert Matei și compania au marcat 116 goluri și au primit doar 21, având cel mai bun atac și a doua apărare din România. Autobergamo Deva a ajuns între primele 16 echipe din futsalul european, dar a ratat calificarea în final four-ul UEFA Futsal Cup.

La Deva, evoluează câțiva dintre cei mai buni jucători de futsal din România. Autobergamo dă nu mai puțin de opt jucători echipei naționale a României, care a participat la Campionatul European din Slovenia: portarul Petrișor Toniță și jucătorii de câmp: Robert Matei, Adrian Pânzaru, Cristian Matei, Florin Ignat, Mimi Stoica, Paulo Ferreira și Alpar Csoma.

Se anunță o misiune imposibilă pentru Colțea 1920 Brașov, însă brașovenii sunt mai motivați ca niciodată să facă un meci spectaculos și să încerce să încurce una dintre cele mai bune echipe de futsal din România.

Este un eveniment spectacol pentru iubitorii de futsal din Brașov. Am reușit să aducem în orașul nostru una dintre cele mai bune echipe de futsal din țară. Brașovenii vor avea ocazia să-i vadă pe viu pe cei care au reprezentat România la Campionatul European. Va fi un meci extrem de dificil pentru noi, însă Colțea 1920 Brașov nu are nimic de pierdut în această dispută. Vom juca pentru Colțea, vom juca pentru Brașov și vom da totul pentru a ne califica în turul următor. Presiunea mai mare este pe băieții de la Deva. Avem nevoie de susținerea fanilor, avem nevoie ca brașovenii să vină în număr mare la sală și să ne încurajeze. Noi vom lupta până la ultima picătură de energie și vom încerca să facem spectacol”, a declarat antrenorul băieților de la Colțea 1920 Brașov, Radu Burciu.

Partida dintre Colțea 1920 Brașov și Autobergamo Deva se va disputa duminică, 18 februarie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”.
D.D.

COMENTARII