Garanții pentru IT-iști că vor rămâne cu impozit zero!

Garanții pentru IT-iști că vor rămâne cu impozit zero!

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca cei din Guvern vor veni cu mai multe propuneri pentru a rezolva problema privind impozitul din IT, astfel incat angajatii din acest domeniu sa aiba in continuare impozit zero pe venit. 

Dragnea le-a declarat reporterilor, duminica, inainte de congresul TSD, ca ordonanta de urgenta de modificare a Codului fiscal, care intra acum in Parlament dupa ce a fost publicata in Monitorul Oficial, nu ar trebui modificata de catre Legislativ.

El a mentionat insa ca exista „o singura problema”, respectiv cea legata de eliminarea prin noul act normativ a impozitului zero pentru angajatii din IT, dar ca aceasta situatie „va fi rezolvata de catre Guvern”.

„Avem o singura problema, care va fi rezolvata de catre Guvern, cei care lucreaza in IT, care aveau deja impozit pe venit zero… Dar sunt mai multe variante pe care colegii din Guvern o sa le propuna, in asa in fel incat firmele din IT sa aiba avantaje in continuare„, a declarat Dragnea.

„Categoric, impozitul zero ramane”, a subliniat el.

COMENTARII

  1. Bani acasa, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de email: pacurarucostica1963@gmail com