Generația fătălăilor bărboși care votează fătălăi dichisiți

Generația fătălăilor bărboși care votează fătălăi dichisiți

0 25

Așa ceva nu se poate. Acum o oră m-am trezit cu un trotinetist în spate. Eu mergeam agale ca tot omul și el a frânat isteric urlând să mă dau în aia a lui la o parte.
Mi s-a făcut roșu-n fața ochilor, aproape vizualizându-l cum, în secunda următoare, va mușca asfaltul. Nu știu cum se face că mi-a venit în creier postarea Pufosului de ieri, parcă trăiam un déjà vu! Mă rog, nu déjà vu, ci un fel de experiență paralelă.

Atunci, cu un calm exagerat, l-am întrebat dacă are din aia în care să mă duc eu. Am!, a urlat el la mine. Atunci arat-o, ratatule! – i-am spus la fel de calm. Să-ți fut morții și răniții mă-tii!, mi-a răspuns el, iar de-aici a început toată nebunia.

Era un tip cu barbă, ca orice hipster second hand care vrea să pară fioros, având și părul făcut „sauvage” la vreun hair stylist de Crângași.
Nu știu de ce naiba l-am apucat de tricou, de undeva de sub bărbie și, având intenția să-l fixez, am răsucit mâna.
Dracu’ știe la ce chinez a fost făcut tricoul ăla că la un sfert de tură am auzit pârâindu-i cusătura pe undeva pe la ceafă.

Ei bine, ăsta e momentul culminant. Cred că-n zece mii de ani n-aș fi putut să ghicesc ce-a urmat. Vă vine sau nu să credeți, fix atunci când a pârâit tricoul, i-au izbucnit lacrimile-n ochi și, cu o voce de castrat, și-a cerut scuze. I-am dat drumul cu un sentiment amestecat, de milă și scârbă. Numai că asta nu e totul. Am observat că prostul se pișase pe el. La propriu. Se bâlbăia, își cerea scuze și se pișa pe el.

  Așa ceva nu se poate. Acum o oră m-am trezit cu un trotinetist în spate. Eu mergeam agale ca […]

La naiba, asta e generația de la care așteptați ceva? Cum naiba de-am reușit să creștem o asemenea șleahtă de bășinoși? N-am rămas decât cu gustul amar al scârbei. Cum poți, totuși, ca bărbat să fii în halul ăsta de oligofren? Și vă mai mirațică USR-ul, Plăvanul sau Rareș Bogdan au „succesuri”? Păi pe cine vreți să voteze șleahta asta de cârpe?

Dan DIACONU

http://www.justitiarul.ro/

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.