Grigorescu îl atacă dur pe Scripcaru. ,,Analfabetul poreclit edil nu este în...

Grigorescu îl atacă dur pe Scripcaru. ,,Analfabetul poreclit edil nu este în stare să renoveze Primăria”

2 32

Fostul consilier local, Sorin Grigorescu, președinte al unei asociații civice s-a dezlănțuit pe Facebook și a dat cu primarul George Scripcaru de pereți, anunță publicația Stiri pe Surse.
Fost admirator fără margini a lui Scripcaru – am participat personal la conferințe de presă pe care Grigorescu le începea cu sintagma ,,Cu ajutorul lui Dumnezeu și a Domnului (sic!) Scripcaru” …. no comment – fostul admirator al primarului de la SC Primăria Scripcaru SA s-a dezlănțuit pe facebook împotriva edilulu .

O mică divagație
Autorul acestui articol este în opoziție față de Scripcaru din anul 2002 când acesta din urmă era viceprimar. Deci nu pot fi acuzat că mi-am schimbat din interes discursul.
Dar nu pot – obiectiv – să nu remarc că – pentru prima dată de când candidează Scripcaru la fotoliul de edil al Brașovului și – interesant – doar cu un an înainte  de alegeri, tocmai când în CL se …promovează proiecte (eu aș spune se adună banii de campanie prin firmele de casă) atacurile la adresa primarului George Scripcaru s-au înmulțit în ultima vreme.
Imediat ce în presă au fost anunțate planurile americanilor de a investi masiv în Transilvania, cu condiția înlăturării unor primari pe care americanii îi numesc corupți, numele lui George Scripcaru fiind cap de afiș, camarila primarului a început să îl evite.
De altfel, Scripcaru simte că îi fuge terenul de sub picioare și își terorizează anturajul cu geloziile absurde, dublate de frica și alimentate de neîncredere.
Chiar dacă are numeroși ,,amici” din juștiție ce fac parte din camarila sa dosarele DNA atârnă greu.
Un fapt pe care l-am remarcat pe pielea mea este acela că cei din anturajul primarului se tem să dea mâna sau să vorbească cu cei care nu sunt în grațiile lui George Scripcaru de teamă că vor suferi „consecințe”… pecuniare.
Și totuși, asa cum spuneau și cei de la ziarul anterior citat pentru Scripcaru singurătatea și izolarea au început.

Sorin Grigorescu: Scripcaru un… analfabet, inept și răcnitor-șef!
Dându-se revoltat de inactivitatea primarului, fostul tovarăș de coterii și chefuri al primarului Scripcaru, ex-consilierul Sorin Grigorescu a lăsat la o parte eleganța care îl caracterizează și l-a numit pe Scripcaru analfabet, inept și răcnitor-șef.
Sunt foooarte curios ce suprataxa isi trage insasi primaria racnitorului urbei pt. ruina in care a ajuns cladirea fostului Bancorex – una dintre cele mai frumoase din zona centrala si care apartineeeee…taram,tam, tam…primariei lu’ El insusi, cel care racneste de vuieste valea, da’ nu lasa nici o dara in urma sa de ani de zile.
Stau zdrentele pe cladirea primariei de ani de zile – cred ca mai bine de zece ani, si nu este capabil analfabetul poreclit edil s-o reabiliteze nici pe aia din proprietate, d’apai sa faca vreo spoiala a Centrului istoric. Astept cu interes anuntul ca s-a auto-supra-impozitat primaria lu’ racnitoru’, ca daca-i regula atunci se aplica tuturor, nu?
PS – Ce nu s-a spus aici de Oradea e ca toate cladirile istorice reabilitate sunt iluminate artistic si creeaza o feerie la lasarea intunericului.
Brasovul nu are nici macar o cladire cu un astfel de iluminat pt. ca are un inept in fruntea lui care n-are in cap decat panselute, asfalt si giratorii, in rest pustiu”, a scris Sorin Grigorescu pe pagina sa de facebook.

Povestea… testicolului și fratele lui Scripcaru
În apărarea lui George Scripcaru a sărit fratele saă, Eugen, care a făcut greșeala să-i atragă atenția lui Sorin Grigorescu, că nu ar scrie prea corect.
Greșeală impardonabilă, pentru că juristul specializat în divorțuri s-a dezlănțuit din nou:
Eugen Scripcaru vedeti cum cititi, ca daca va scremeti sa descalciti slovele, da’ nu intelegeti ce cititi, apai tot aia-i.
Iar eu vad cum scriu si scriu bine, doar ca cititi dvs. prost. Poate va luati de manuta cu alalalt, ca in doi, se stie, cazna-i mai usoara inclusiv la dat cu sapa, si poate pricepeti ceva din ce scriu.
Desi nu-i obligatoriu, ca-i suficient sa rupeti hartia cand va infigeti proletar cu pixu-n ea. Ambii! Asa ca la ce naiba sa mai fie bun si cetitu’, nu-i asa?
PS
Daca mai insistati in fudulie poate va fac un inventar complet al analfabetismului profitabil. Sa ne distram un pic, ce naiba!”, i-a răspuns Sorin Grigorescu lui Eugen Scripcaru.
În asentimentul lui Grigorescu a fost și Nicolae Campo, care opinează: „fratioru ar trebui sa adopte pozitia unui…testicol!! Si el participă dar nu se bagă niciodată!!”.

Scripcaru începe să fie din ce în ce mai izolat
Cei din jurul lui George Scricaru, chiar și cei care au primit câte un ciolan încărcat de ros, sub forma RATBV-ului, RIAL-ului etc., sunt conștienți de dezastrul care se apropie pentru cel supranumit cândva „Zeus”: un dezastru la alegerile locale, cauzat de mizeria și izolarea în care se afla acum Brașovul și mari necazuri în plan juridic, prin prisma dosarelor care îl privesc.
Dar nu doar lumea politică din Brașov îl ocolește pe Scripcaru. Primarul este pus în posturi jenante și la adunările publice.
Potrivit siteului brașovstiri.ro la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși, spre exemplu, care s-a desfășurat, de curând la Reduta, Scripcaru a apărut plin de aroganță și s-a ferit să dea mâna cu înalții prelați, așteptându-i probabil pe aceștia să vină la el să-l salute.
Ba mai mult, îi chema în disperare lângă el, pe cunoscuții pe care îi vedea în preajma sfinților părinți.
Iar replica nu a întârziat să vină: în momentul urcării pe scenă a primarului care a ținut să spună două vorbe în deschiderea evenimentului, fețele bisericești au coborât imediat de pe scenă, lăsându-l singur pe acesta semn că înalții prelați nu își asociază imaginea cu astfel de oameni încercați.

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. Daca unul ca Sorin Grigorescu zice un lucru stie ce spune. Cei doi au fost destul de apropiati o vreme. Daca av Grigorescu ar vrea-l „faca” pe Scripi o poate face oricand. Este posibil ca atacul de mai sus sa fie doar in scop electoral. Urmeaza sa vedem in favoarea cui.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.