Handbal : Corona Brașov participă la un turneu amical în Croaţia

Handbal : Corona Brașov participă la un turneu amical în Croaţia

0 44

Handbalistele Coronei au plecat miercuri spre Croaţia, acolo unde, în acest week-end, vor participa la un turneu organizat de Podravka Koprivnica pe teren propriu. La competiţie vor mai participa pe lângă Coroma, gazdele de la Podravka, Mosonmagyarovari şi Jagodina.

În acest turneu, antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat că îşi doreşte să pună la punct unele sincope observate în jocul echipei la turneul de la Braşov. „Este ultimul turneu înainte de startul campionatului şi sperăm să reuşim să aplicăm în aceste jocuri cam tot ce ne-am propus. Din ce am jucat până acum, pot spune că sunt mulţumit, însă ca la orice început, mai sunt lucruri care trebuie puse la punct, lucruri pe care sperăm să le rezolvăm în acest turneu din Croaţia”.

În altă ordine de idei extrema Coronei, Ivona Pavicevic se va alătura echipei în Croaţia, după ce şi-a rezolvat problemele legate de viză. „Mă bucur că o vom avea şi pe Ivona la acest turneu, aşteptăm să se rezolve şi cu pivotul brazilian şi să ne putrem pregăti în efectiv complet”.

Corona va juca la Koprivnica după următorul program: vineri, 23 august, ora 20.00 cu Podravka Koprivnica; sâmbătă, 24 august, ora 9.30 cu Mosonmagyarovari; sâmbătă, 24 august, ora 18.30 cu Jagodina.

Handbalistele Braşovului vor începe campionatul cu un joc în deplasare, care se va disputa la Bucureşti, cu Rapid. În etapa a doua, Corona joacă, pe teren propriu, cu Dunărea Brăila.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.